obensaltan
Üye
avuç için yukarı bakacak şekilde kolunu sehpeya uzatBoksbody ve obensaltan alakanız için teşekkür ederim. Ağrı bilekte değil bilekten dirseğe kadar aynı iç ve dış ağrıyor, iç taraf kesiliyor dış taraf kitlenip ağrıyor. Ağrıyı yere bıraktığım anda dayanılmaz bir ağrı bilekten dirseğe kadar. Doktora gittim zaten 20 gün dinlenme voltaran ve musca flex ve bir de jel verdi, Şimdilik düzenli kullanıyorum antrenmanlara ara verdim. Obensaltan'ında dediği gibi bilek çalışmıyordum, tekrar idmanlara başladığımda antrenmanıma ekleyeceğim, fakat önkol nasıl çalışılır set sayısı ve kaç tekrar hiçbir fikrim yok? Calf gibi zor mu kasılır, yoksa göğüs kasları gibi calf'e göre az tekrarla mı gelişim sağlanır bilmiyorum, rica etsem küçük bir program yazar mısınız hazır burdayken birinci ağızdan bir program daha etkili olur, haftada kaç gün çalışayım bunu da belirtirseniz sevinirim![]()
el ve bilek kısmın sehpadan taşıp havada duracak ama ön kolunu alttan destekleyecek sehpa, bu şekilde yerleştir
eline dambılı alıp bileğini aşağı yukarı oynatacaksın, aşağı salarken parmak uçarına doğru
bunu yaparkende diğer elin ile çalıştığın kolu kavrarsın
bu şekilde hem iç bilek hem ön kol beraber çalışmış oluyor