Forum Bağlantı Hızı İle İlgili Sorun Yaşıyor Musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Merhaba,

Son zamanlarda forumun bağlantı hızı ile ilgili bazı üyelerimiz mail atmışlar.

Forumun yavaş olduğunu farkediyorsanız lütfen tarihini ve saati dışında internetiniz hangi firmaya (ttnet, smile, superonline...) bağlı olduğunuda bu başlıkta yazınız.

Herkese iyi forumlar

Saygılar

Sunucu firmanın dediklerine göre şu anda TurkTelekomla ilgili bazı sorunlar gözüküyor.

Konuyla ilgili sorun yaşayan üyelerimizden küçük bir rıcam olacak.

SADECE sorun yaşadığınız anlar forumun traceroutunu çekmenizi rıca edeceğim.
(Trace Route Nedir ? : Bir adrese ulaşırken gönderdiğiniz verilerin geçtiği yolları izlemeye denir)

Trace Route çekmek için: Windows Tuşu+R tıklatıktan sonra tracert 85.13.244.202 yazın ve entere tıklayın. Çıkan ekranda ki bilgileri bu başlıkta veya bana özelden gönderirseniz sevinirim.

Örnek traceroute:
tracert.jpg

10 dakika önce sayfa görüntülenemedi hatta şu anda bu mesajı 2. yazışım çünkü yazıp gönderirken sayfa görüntülenemedi.
TTnet kullanıyorum.
Özelden yukarıdaki bilgileride gönderiyorum.

10 dakika önce sayfa görüntülenemedi hatta şu anda bu mesajı 2. yazışım çünkü yazıp gönderirken sayfa görüntülenemedi.
TTnet kullanıyorum.
Özelden yukarıdaki bilgileride gönderiyorum.

Teşekkürler,

Henüz özel mesajınız ulaşmadı...

TTnet kullanmayan ve yinede sorun yaşayan üyelerimiz var mı ?

Saydam,

Bende internette bu konuyu araştırıyordum, bir çok kişi yurtdışı çıkışlarında yavaşlama tespit edildiğini belirtiyor....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:06 ----------

Redbaron,

Özel mesajınız şimdi ulaştı. Firmaya ileteceğim.

Çok teşekkür ederim.

Aklıma donanım haber son anda geldi,sorun oldugu anda mutalaka bir kişi hemen başlık açıyor.

Back
Yukarı