Forum Lakapları Çoğaltma

Forumdaki(forumla aşina,forum kurdu,forum manyağı ve elit kullanıcı)arttırılsın mı?

• Evet

Votes: 48 88,9%
  • Hayır

Votes: 6 11,1%

• Total voters
    54
Yöneticilerde uygun görürse seve seve olurum:) Onun dışında mesela "gelişim takımı" fikri foruma bayaa bir hareket katmıştı. Bu takımın üyeleri ne kadar sürede bir değişiyor bilmiyorum ama mesela 3-4 ayda bire indirilebilir ve o heyecan bir daha yaşanır. Olmadı gt üyesi adayı gibi bir lakap ta gelebilir ki bence insanların foruma devamlılığını ve bilgi akışını hızlandırır.
Bu oneri bnmde aklima gelmisti, gelisim takimindan once forumun ilk zamanlarinda
BFTR Ozel uyeleri vardi pump forever, karasan, blitz, ayaz gibi degerli uyelerin oldugu.
bu listeleri surekli guncel tutmak forumu renklendirecektir gibime gelior

ben de birkaç öneride bulunayım öyleyse:
- Çaylak
- Kıdemli (Senior)
- Asil (Royal)
- Üstad yada Usta (Expert ya da Master)
- Veteran (Tecrübeli kimse, eski kurt anlamına geliyor)

Mesaj sayısına göre rütbe değil de vücut resmine göre rütbe verilsin. Mesela sıska bir adamsa lakabı zargana olsun :D .

Mesaj sayısına göre rütbe değil de vücut resmine göre rütbe verilsin. Mesela sıska bir adamsa lakabı zargana olsun :D .
espri iyi de eğer böyle bir şey olsa bu spora gönül veren insanlarımız ülkemizde zaten az bu da iyice moral sıfırlamaya neden olurdu :)

Uzun süredir forumdayım ama mesajla arttığını bilmiyordum. Benden daha uzun süredir duranlarda vardır ama mesaj sayısı ile arttığını bilmiyordum gerçekten ama rütbe çoğaltılırsa inanın daha çok konu ve mesaj olacak bu şekil iyi bence ama yöneticinin işine karış mıyım o daha iyi bilir.
Bu arada Elit kullanıcı kaç mesajda açılıyor merak ettim ?
Veya 2 tane lakapta olabilir teki mesaj sayısına göre diğeri teşekkür sayısına göre mesela forumla aşina bu mesaj sayısına göre alttaki ise teşekkür sayısına göre olsun ama başka isimler tabi.

bilmiyorum söyleyen var mı ama o bölümlere, bazı sitelerde istediğin şeyi yazabiliyorsun. bence en iyisi öyle olması olurdu

sizin bahsettiğiniz olay düz bir askerin kendisine orgenaral rütbesini yakıştırması gibi.yani rütbeleri yönetim belirlemeli.

yok ya genelde oraya özlü sözler falan yazılıyor kendilerine rütbe veren olmuyor benim gördüğüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
olumsuz lakaplarda olmalı tabi bunun için yorumları beğenebilirken beğenmemek zararlı bulma imkanımızda olmalı.örneğin her yere boş mesaj atan birisinin istenmeyen bir lakabı olmalı tabi argo falan yapmayın :)

en çok aktif olunan bölümle ilgili mevcut düzeni bozmadan bir derecelendirme de olabilir; antrenman kurdu, supplement'le aşina, steroid manyağı vb.

ben de lakapların değişmesine sıcak bakıyordum ama güzel fikirler çıkmadı gibi..

Verilecek olan rütbelerden bazıları (üyelerin mesaj sayısı) / (mesajlara aldıkları teşekkür sayısı) gibi bir oranla belirlenebilir.
Bu şekilde yazılan mesaj kalitesinin de artmasına biraz olsun katkı sağlanılabilir.

ben de lakapların değişmesine sıcak bakıyordum ama güzel fikirler çıkmadı gibi..

"Madde 7 - Antrenör Sınıflandırılması
Antrenörler her spor dalında (V) kademe olmak üzere aşağıdaki şekilde sınıflandırılır;
a) I. Kademe, (Yardımcı Antrenör)
b) II. Kademe, (Antrenör)
c) III. Kademe, (Kıdemli Antrenör)
d) IV. Kademe, (Başantrenör)
e) V. Kademe, (Teknik Direktör)

b) II. Kademe (Antrenör): I. Kademe Yardımcı Antrenör lisansına sahip ve en az
1 yıl üst kademe antrenörün yanında çalışmış olduğunu belgeleyenu bu süre içerisinde sporla ilgili en az 1 seminer görmüş antrenörlerin katılabildiği eğitim programını kapsar.
c) III. Kademe (Kıdemli Antrenör) : II. Kademe Antrenör lisansına sahip ve II. Kademede en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgeleyen ve bu süre içerisinde sporla ilgili en az 2 seminer görmüş antrenörlerin katılabildiği eğitim programını kapsar." Alıntı kaynak http://www.tvgfbf.com/tr/talimatlar

Bence bu sporla ilintili güzel bir derecelendirme yöntemi olabilir. Kapsamı genişletilebilir vs., ingilizce sınıflandırma da düşünülebilir, asistant coach, coach, head coach vs. Uluslararası veya Yerli müsabıklar bölümünde aktif olanlar squat vb. lakaplar alabilir. Bölümlere göre de uyarlanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Madde 7 - Antrenör Sınıflandırılması
Antrenörler her spor dalında (V) kademe olmak üzere aşağıdaki şekilde sınıflandırılır;
a) I. Kademe, (Yardımcı Antrenör)
b) II. Kademe, (Antrenör)
c) III. Kademe, (Kıdemli Antrenör)
d) IV. Kademe, (Başantrenör)
e) V. Kademe, (Teknik Direktör)

b) II. Kademe (Antrenör): I. Kademe Yardımcı Antrenör lisansına sahip ve en az
1 yıl üst kademe antrenörün yanında çalışmış olduğunu belgeleyenu bu süre içerisinde sporla ilgili en az 1 seminer görmüş antrenörlerin katılabildiği eğitim programını kapsar.
c) III. Kademe (Kıdemli Antrenör) : II. Kademe Antrenör lisansına sahip ve II. Kademede en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgeleyen ve bu süre içerisinde sporla ilgili en az 2 seminer görmüş antrenörlerin katılabildiği eğitim programını kapsar." Alıntı kaynak http://www.tvgfbf.com/tr/talimatlar

Bence bu sporla ilintili güzel bir derecelendirme yöntemi olabilir. Kapsamı genişletilebilir vs., ingilizce sınıflandırma da düşünülebilir, asistant coach, coach, head coach vs. Uluslararası veya Yerli müsabıklar bölümünde aktif olanlar squat vb. lakaplar alabilir. Bölümlere göre de uyarlanabilir.

güzel fikir fakat antrenör lafı biraz iddialı olur gibi..özellikle yeniler için de lakaplar olması lazım..zira acemi üyelerin antrenör olarak anılması garip olur..
aslında 1000 mesajı olan üye de baş antrenör ya da antrenör seviyesinde olmayabilir mesele sadece mesaj olursa..
ama blac.ın da dediği gibi ilave olarak teşekkür sayısı teknik olarak kullanılabilirse o da işe yarar..

yine de gelen fikirler güzel ve her fikre değer veriyoruz..artırmaya devam edebiliriz..

Back
Yukarı