• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Fotoğraflara baktigimda jinekomasti olduğumu düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar. 22 yaşındayım. 1.82 boy, 87 kiloyum. Göğüslerime baktığımda jinekomasti olduğumu düşünüyorum. Göğüs uçlarına dokununca veya duştan çıkınca kendilerini topluyorlar. Yalnız normal durumdayken kendilerini saldiklarini hissediyorum. Fotograflar aşağıdadır. Sizde jinekomasti düşünülebilir mi? Spora başladığım takdirde göğüs yağları erir mi? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
20180420_003201-1.jpg
20180420_003137-1.jpg
20180420_003201-1.jpg
2018-04-20 00.37.00-1.jpg
2018-04-20 00.40.12.jpg

O dokunduktan sonraki durum ve soguk yerdeki buzusme bende de var ve bunun adi lipomasti. Maalesef bir tedavisi yok.

Arkadaşlar konu günceldir. not çok kısa sürede 12 kilo aldım. çok hızlı kilo alıp verebiliyorum. sizce bu spor ile geçer mi? jinekomastimi yoksa yağlanma mı bilemedim arkadaşlar

Jinekomasti teşhisi için hormon testleri ve ultrason gerekiyor. Forumda fotoğraftan yorum yapacak müneccim olduğunu sanmıyorum. Dahiliyeye gidip endokrinolojiye sevk istemen lazım

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı