Frank McGrath vs Hidetada Yamagishi. Bench Press yarışması

Kol uzunluğu bench presste oldukça etkili, bir tekrar fark burdan geliyor olabilir. Vucut agirliğiyla en fazla tekrar muhabbeti iyimiş ama, denemek lazim :)

Bence de Frank McGrath'a yakışmamış :)

Ben mi yanlış fark ettim bilmem ama Frank daha ağır kaldırıyor. Eğer Hidetada' nın yattığı bench in ağırlıklarına bakarsanız sonra Frank in yattığı benchin ağırlığına bakarsanız sanki Frankinde 1 plaka daha fazla var gibime geldi.

mcgrath daha ağır giriyor çünkü yarışmanın kriteri; kendi vücut ağırlığı kadar kiloyu en fazla yapanın kazanması...

mcgrath daha ağır giriyor çünkü yarışmanın kriteri; kendi vücut ağırlığı kadar kiloyu en fazla yapanın kazanması...

teşekkür ederim konuşma kısmını atladıydım :)

sağol mk7 valla biz bakıoruz sen izliyorsun

arkadaş bu mcgrath hiç yarışmalara filan katılmıyor mu ya nette baktım pek bir bilgi bulamadım hakkında

arkadaş bu mcgrath hiç yarışmalara filan katılmıyor mu ya nette baktım pek bir bilgi bulamadım hakkında
katılıyor katılmasınada bildiğim kadarıyla son zamanlarda büyük bir trafik kazası geçirmiş kolunda izleri var hatta daha öncede triceps i koparmıştı şans yüzüne gülmüyor pek

• Like
Reactions: kod
arkadaşlar namıdiyar wrath'ın trafik kazası geçirdiği doğrudur, hatta oldukça ağır bir kaza geçirerek ölümden dönmüştür,bir aracın yandan vurması sebebiyle arabanın penceresinden uçarak tricepsini yırtmıştır, ameliyatla ciddi hasar görmüş dalağı alınmıştır, kazadan sonra 20 kilo civarı kayıp yaşamıştır, doktorların söylemlerine göre, kaza geçirdiği zaman wrath'ın bulk dönemine denk gelmiş ve bu sayede nispeten daha az hasar almıştır, olaydan aşşağı yukarı uzun zaman geçti , frank şu an tricepsindeki yara iziyle eski formunu yakalamış gibi gözüküyor.

http://www.getbig.com/boards/index.php?topic=364311.0

yoo hide saglam gibi durmuyo videoda hiç de fran ın boyu cok uzun ve kaldırdıgı agırlık hideden 15 kg ye yakın fazla yamagishi 15 20 cm kaldırıyo resmen barı ne dır kı o :d

Zaten boyu uzun oldugu için 15 kg fazla kaldırması gerekiyor.Hidenin barı kaldırması kol uzunluğuyla alakalı birşey.İkiside barı düzgün kaldırıyor emin olabilirsin.

ağırlığın fazla olması vücut ağırlığının fazla olmasından yani ağırlıklar eşit denilebilir ... ama hide yarım tekrar yapıyo frank tam

Back
Yukarı