• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

FrankZane34 8 aylık Vücut Geliştirme geçmişim.Önerilerinizi bekliyorum

8aylık vücut geliştirme geçmişim oldu.Tüm önerilerinizi bekliyorum yoldaşlar.

Güneşlenirken çekilen bulabildiğim tek resim üstsüz olarak

Eklentiler

• 20130611_114908.jpg
    20130611_114908.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 2.899
  • PicsArt_1371114791660.jpg
    PicsArt_1371114791660.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 2.343
  • 20130123_102739.jpg
    20130123_102739.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 2.308
  • 20130413_194500(0).jpg
    20130413_194500(0).jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 2.460
  • 24072012569.jpg
    24072012569.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 2.387
Son düzenleyen: Moderatör:
8 ayda nasıl bır program ızledın öncekı resmınıde koysaydın keske görmeden nasıl bır gelısım oldugunu söyleyemeyız ama ıyı görunuyor vucut

sportif bir görünümün olmuş bunu korumak veya üstüne bişeler eklemek senin elinde

Hocam yas kac + yag oraniniz ve boyunuz nedir.

8 ay için muazzam bence.

edit: tabi bunu önceki resminize bakarak söylüyorum...başarılar...

Hocam yas kac + yag oraniniz ve boyunuz nedir.

Yaşım 23 boyum 1.82 kilo 82

Yağ oranımı bilmiyorum ölçtürmedim hiç ama yüksektir muhtemelen

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:09 ----------

8 ay için muazzam bence.

edit: tabi bunu önceki resminize bakarak söylüyorum...başarılar...

Teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:12 ----------

sportif bir görünümün olmuş bunu korumak veya üstüne bişeler eklemek senin elinde

Teşekkürler.Göğüs bölgem problemli çok geç büyüyor :(

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:15 ----------

Hacime yönelik beslenme ve antreman şart Başarılar

Evet katılıyorum.Bugüne kadar desteksiz çalıştım bilinsiz.Bulk döneminden sonra daha farklı olucak inş.Teşekürler sizede.

harika bence tebrikler çalışma programınızı beslenme programınızı bize anlatırsanız bizde yararlanırız, bu arada vücut tipiniz nedir ?

Mezomorf vücut sanırım benimki.
P.tesi:Sırt-Bacak
Salı:Omuz-Triceps-Karın
Çarşamba:DİNLENME
Perşembe:Göğüs-Kol
Cuma:Trapez-Karın
C.tesi:DİNLENME
Pazar:DİNLENME
*Açıkcası programa pek sadık kalmıyorum.Sürekli şaşırtmış oluyorum ve bana göre çok faydasını da gördüm. 8.5-9 saat kesintisiz mutlaka uyurum.Antrenman sonrasi 10 dk lık ağır bir kardiyo yaparım.Yaz sezonuna girdiğimiz için spor salonumuz biraz basık bu yüzden çok fazla bir sıcaklık oluyor içerde.Günde tek bölge çalıştığım da oluyor bu sebepten dolayı.

valla helal olsun abi ya süper olmuşsun işte tam istediğim vucut geçen sene buna yaklaşmıştım ne güzel hayırlısı bana umarım bide şu ilk spor yapmadığın resim şezlongdaki yer bana tanıdık geldi ya neresi orası?

Herşey zamana ve istikrara bağlı kardeşim.Dün bakmıştım konuna alt yapın var gerisi sana kalmış.Didim Altınkum'da tekne turu kardeşim,geçen sene ki resim:)

Çok güzel vucudunuz tebrikler.Ben şunu sormak istiyorum.Ortadaki göğüs çizginizi belli etmek için özel bir hareket uyguladınız mı ya da özellikle hangi hareket o bölgeye etki etti sizin gözlemlerinizle.Teşekkürler

Back
Yukarı