Front Squatı Squat Racksiz yapmak

Salonda ne squat rack var ne 20 kg dan ağır dumbell var ne de barı koyabileceğim bir dips yeri var ne de leg press var.3 odalı salon yapmışlar nerde gereksiz alet var doldurmuşlar neyse.Front Squat ı barı yerden alarak yapmam çok sıkıntı oluşturur mu şu an barın ağırlığı ile birlikte 50 kg ile çalışıyorum fazla kilolarda koca şeyi yukarı kadar kaldırıp squat yapmam zorlaşacak alternatif harekette bulamadım squat kadar iyi olan böyle devam edeyim mi sizce ?
Not : Yaza kadar bu salondayım yaza gelince başka salona geçeceğim muhtemelen orda iyi aletler olur.

Çok tehlikeli olur. Ya bir arkadas yardimiyla yapacan ondada her seferinde nerden bulacan. Sen en iyisimi 20kg lik dumbellarla yap 40 kg ile yap tekrarı fazla tut zaten front squatta normal squat gibi kilolara erişemessin 40 kg ile surekli tekrar arttir agirlik artrircagina oda verimli olur merak etme.

Dumbell kullanarak goblet squat yap, mekanikleri aynı. Ağırlık olarak tatmin olmazsın ama tekrar sayısı ve yavaş iniş/kalkış ile aynı stresi verebilirsin.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler hepinize barbell hack squat ı bilmiyordum sistem hoşuma gitti olmadı diğer arkadaşların dediği gibi dumbell yapacağız artık.

Bu hareket deadlift e çok benziyor.Programda deadliftte var zaten çalıştırdığı yerler aynı mı farklı mı ?
Bu hareket back squat'la neredeyse aynı. Squattan tek farkı ağırlığı elinle tuttuğun için ön kolu ve sırttaki bazı kasları da kullanmasıdır. Programın kalanını değiştirmeden squat yerine barbell hack squat yapabilirsin.

Kong isimli arkadaş sanırım forumu sabote etmek için üye olmuş..süresiz banlanmış mesajları silinmiş ve alıntılanan mesajlar da silinmiştir.

Bu tür üyelerin raporlanması önemli..raporlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
İyi forumlar..

Back
Yukarı