Full Body yağ yakma (squat yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sefto

Üye
Selamlar arkadaşlar kilo verme amaçlı full body antremanı yapıyorum en sonda da cardio ekliyorum. Yaptığım başlangıç programı hakkında önerilerinize ihtiyacım var.Ne kadar böyle devam etmeliyim. Program 1 saat i biraz geçiyor + 30 dk bisiklet yada eliptik. squat deadlift hareketlerini malesef yapamıyorum ortopedik sorunlardan dolayı.
Antraman setler 4X12 ve ağırlığa göre piramit şeklinde düşürüyorum.
Kilo : 82
Boy : 1.72
Yağ Oranı : % 30
Antreman programı
BACAK
1- Leg Press
GÖĞÜS
2- Bench Press
3- Dumbell Fly
OMUZ
4- Dumbell shoulder press
5- Dumbell yana açış
SIRT
6- Lat pull Down
7- Seated Rows
KOL
8- Biceps Curl
9- Triceps

Squat ve deadliftsiz programları sevmiyorum. Senin programın da orta karar bir program, çok uzun soluklu kullanabileceğini düşünmüyorum. Compound hareketlerde tekrar sayılarını azaltabilirsin.

Asıl önemli nokta ise kilo verme amaçlı antrenman programı düzenlenmez, beslenmedir kilo vermek için bakılması yer. Cardio ise off günlerde yapabilirsin.

Squat ve deadliftsiz programları sevmiyorum. Senin programın da orta karar bir program, çok uzun soluklu kullanabileceğini düşünmüyorum. Compound hareketlerde tekrar sayılarını azaltabilirsin.

Asıl önemli nokta ise kilo verme amaçlı antrenman programı düzenlenmez, beslenmedir kilo vermek için bakılması yer. Cardio ise off günlerde yapabilirsin.
Teşekkür ederim önerilerin için.

Ölçtürmedim ağırsağlamdaki hesaplayıcı var oraya göbek boyun oranlarını giriyorsun böyle bir sonuç çıktı

Back
Yukarı