Full Body

Edlennen

Üye
Selam beyler 2 aydır fullbody çalışıyorum. Ektomorf vücut tipine sahibim. Elimden geldiğince beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Ölçülerde de güzel artış sağladığımı düşünüyorum. Sorum şudur fullbody devam mı yoksa split mi ?
Boy 1.85 Kilo 70 (Başlamadan önce 65 ti)
Program
Bench press
Dumbell fly
Lat pulldown
Barbell row
Shoulder press
Lateral raise
Barbell curl
Concentration curls
Tricep pushdown
Bench dips
Squat
Lying leg curl

Ölçüler
Omuz 109-117
Bel 77-75
Göğüs 89-96
Kol 29-33

omuzun 117 olduğuna emin misin 2 ayda 8 cm omuzdan almak ne bileyim

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ölçüleri guzel sallamışsın. Onun haricinde soruna gelicek olursak.fullbody seni tüketene kadar devam et.ne demek istedigimi zaten zmaani gelince vucudun sana anlaticak bir yerden sonra fullbody adamin iflahini keser zor gelir tukenirsin.o zaman splite gecis yap.

omuzun 117 olduğuna emin misin 2 ayda 8 cm omuzdan almak ne bileyim

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ölçüleri guzel sallamışsın. Onun haricinde soruna gelicek olursak.fullbody seni tüketene kadar devam et.ne demek istedigimi zaten zmaani gelince vucudun sana anlaticak bir yerden sonra fullbody adamin iflahini keser zor gelir tukenirsin.o zaman splite gecis yap.

Ölçüleri hiç kendim ölçmedim salonda ne ölçtülerse onu yazdım aralık 6 da tekrar ölçüm var o zaman bir daha güncellerim

Yani öyle bir yazmışsın ki söylemeden edemeyeceğim çok mu imkansız bu ölçüler o_O

Ölçüler değil ölçü arasındaki farklar imkansız:) 2 ayda 8 santim omuzdan yok 7 santim göğüsten oyle bi dunya yok :) gel gelelim aldigin 5 kilo hepsimi kas be kardesim :)
Haklısın fakat 1 sene önce felan yarım yamalak da olsa 2-3 ay spor yapmışlığım var bunun bir etkisi olabilir mi peki o zamanlar 59 kiloydum birde

Haklısın fakat 1 sene önce felan yarım yamalak da olsa 2-3 ay spor yapmışlığım var bunun bir etkisi olabilir mi peki o zamanlar 59 kiloydum birde
Kardesim bunu tartışmanın manasi yok 2 ayda bu farklar oluşmaz. Yanlis anlama moralini bozma niyetim yok elbetteki geliştin ölçüler arttı 8 artmamamistir da 5 artmistir ne bileyim 7 değildir 5 tir.bunlarin önemi yok ne guzel baslamissin baslarda cok hizli tepki vericek vucudun yani bu ölçülere gelmen zaten cokta uzak degil simdi değilse 3 ay sonra. Ölçüleri boşver ayna herseyi anlatır. Calismaya devam ...

Back
Yukarı