JustBelieve
Üye
Merhabalar. 1 senelik fitness gecmişim var üniversite sınavı ve bir kaç sebepten dolayı bırakıp 1 sene sonra yeniden başladım 3 ay oldu 1 senelik halimden çok daha iyiyim şuan tecrübe ve daha fazla bilgi birikimi olunca daha hızlı gelişiyorsun. Şu aralar kafamı karıştıran bir konu var. 10 haftadır full body'i 2 ye bölüp yapıyorum üst vücut ve alt vücut diye haftada 3 gün üst 3 gün alt çalışıyorum üst dinlenirken alt çalışıyorum alt dinlenirkende üst çalışıyorum ve bu programın büyük artısı oldu bana fakat neredeyse 3 ay olduğu için artık programı veya hareketleri degiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Bölgesele geçmeyi düşündüm fakat bölgeselde şöyle bir sorun var genel olarak örnek vermek gerekirse 1 bölge haftada 1 kere çalışıyor uzun bir ara vermiş oluyorsun o bölgeye. Ben şuan uyguladığım sistemde her bolgeyi haftada 3 kere çalıştırdığım için kafam biraz karışık ve her bolgeyi 1 antrenmanda ortalama 2-3 kez çalıştırıyorum ve güçten kesildiğimi de düşünmüyorum pre workouta önem veriyorum belkide ondandır. Şuanki sisteme antrenman hareketlerini değiştirerekmi devam edeyim yoksa komple programı değiştirerek bölgesele geçmem mi daha mantıklı? Bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan kişilerden yardım istiyorum.