Fullbody dediğin daha yıpratıcı oluyor. O yüzden de ilerleyişe paralel olarak düzenli güncelleme gerekiyor.benim youtube da dinlediğim kişilerden( Orhan yılmaz, Savaş Cebeci, Ağırsağlam vs.) edindiğim izlenimlere göre full body çalışma rutini belli bir süreden sonra adamı tüketiyor. Daha fazla gün yapman seni daha da çok yoracaktır zaman ilerledikçe. Senin gibi başlangıç aşamasında şu an hissetmiyorsun belki ama bir süre sonra full body nin yıpratıcı olduğu ortaya çıkabilir.
Eğer haftada 4 gün ant yapabiliyorsan Benim Öner’im splite geç4 ay fitness 1 ay kickbox yaptım. Yaklaşık 2 aydırda evde spor yapıyorum ve 2 haftadır fullbody yapıyorum. Pazartesi-Çarşam-Cuma-Pazar olmak üzere 4 gün yapıyorum böyle yapmam iyi mi yoksa Pazartesi-Perşem-Pazar şeklinde 3 gün yapmam daha mı iyi olur?
1-70 Boy - 58 Kiloyum
Bunu ne kadar devam ettirmeliyim? 1-1.5 aydır böyle yapıyorumda3 gün yeterli 1 er gün OFF koyuyorsun ama PAZAR-PAZARTESİ dinlenmiyorsun,Pazartesi Çarşamba Cuma yeterli olacaktır.
Antrenmana devam edebilirsin istediğin kadar olay orda değil antrenman şiddetinde,antrenmanın içeriğini değiştirerek ömür boyu bile yapabilirsin o senlik bir olayBunu ne kadar devam ettirmeliyim? 1-1.5 aydır böyle yapıyorumda