Fullbody antremandan kol hareketlerini cikarmak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neobir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neobir

Üye
Full body antreman uygulamaya basladim.
2 bacak-gogus-sirt 1 er tanede omuz-on kol-arka kol seklinde yapiyorum antremani toplam 9 hareket yani ama antreman 1.20 dakika falan suruyor. Minimuma cekemedim bir turlu kol hareketlerini cikarsam mi diye dusunuyorum ne tavsiye edersiniz dostlar ?

2 bacak derken bacakta hangi hareketleri yapıyorsunuz ?

Squat + Leg Press gibi bir durum varsa birini çıkarabilirsiniz. Kalf varsa bir şey diyemem.

Yalnız 9 hareketten oluşan full-body gerçekten çok garip pek anlam veremedim. Bence siz çoğunluğun kullandığı programları kullanın. Böyle bir programda sonlara bıraktığınız kas gruplarından pek bir verim alamazsınız bence

//

Son düzenleme:
hatalı program her bölgeye 2 veya fazla haraket ve dinlenme arasını 15-30 saniye tutun benim fullbody antremanım 13 haraketten oluşuyor ve 45-1 saat aralıgında bitiriyorum sizde uzun tutmayın salonad geçirdiginiz süreyi.

2 bacak derken bacakta hangi hareketleri yapıyorsunuz ?

Squat + Leg Press gibi bir durum varsa birini çıkarabilirsiniz. Kalf varsa bir şey diyemem.

Yalnız 9 hareketten oluşan full-body gerçekten çok garip pek anlam veremedim. Bence siz çoğunluğun kullandığı programları kullanın. Böyle bir programda sonlara bıraktığınız kas gruplarından pek bir verim alamazsınız bence

//
Hareketler az mi cok mu ne demek istedin anlamadim[DOUBLEPOST=1539294553][/DOUBLEPOST]
hatalı program her bölgeye 2 veya fazla haraket ve dinlenme arasını 15-30 saniye tutun benim fullbody antremanım 13 haraketten oluşuyor ve 45-1 saat aralıgında bitiriyorum sizde uzun tutmayın salonad geçirdiginiz süreyi.
15-30saniye dinlenme ile agir kilo calismazsin laylaylom geciyordur antremanin muhtemelen[DOUBLEPOST=1539294621][/DOUBLEPOST]
Benim tavsiyem 1 bacak 1gogus 2 sirt 2 omuz
1Biceps1 triceps(superset)
Seklindedir
Biceps ve triceps si mecbur super set yapoyorum zaten. Ek olarak gogus ve sirti yaptim 1 saat 5 dk a bitti antreman 9 hareket 3 set 10 tekrar

Hareketler az mi cok mu ne demek istedin anlamadim[DOUBLEPOST=1539294553][/DOUBLEPOST]
15-30saniye dinlenme ile agir kilo calismazsin laylaylom geciyordur antremanin muhtemelen[DOUBLEPOST=1539294621][/DOUBLEPOST]
Biceps ve triceps si mecbur super set yapoyorum zaten. Ek olarak gogus ve sirti yaptim 1 saat 5 dk a bitti antreman 9 hareket 3 set 10 tekrar

dostum fullbody antremanında her harekete gereginden fazla ağır girersen bitirmezsin ve uzun sürer yerine göre illaki dinlenme süresi artar
laylaylom antreman sonucum burda 1 aylık ölçülerde yazıyor saygılar.
https://www.bodyforumtr.com/threads/ay-ay-değişim.143123/

dostum fullbody antremanında her harekete gereginden fazla ağır girersen bitirmezsin ve uzun sürer yerine göre illaki dinlenme süresi artar
laylaylom antreman sonucum burda 1 aylık ölçülerde yazıyor saygılar.
https://www.bodyforumtr.com/threads/ay-ay-değişim.143123/
1 ayda bir degisim zaten olmaz olmamista spora basladigin icin yeme icmen duzelmis kilo almisin olay bu. Yapabildigim en agir kiloda yapicam tabikide hareketleri her sette 12 tekrar cikmicak.[DOUBLEPOST=1539359660][/DOUBLEPOST]
Yaptığın hareketleri de bir yazabilir misin? Ona göre daha anlamlı yorumlar gelecektir.
Suanlik biraz degiskenlik gosteriyor ama su sekilde ;

Pazartesi ve carsamba antreman programi

Bacak

Squat
Opsiyonel hareket

Gogus

Bench press
Butter fly

Sirt

Lat pull down
Seated cable rowing

Omuz

Shoulder press

On-arka kol

Barbell curl
Cable push down[DOUBLEPOST=1539359825][/DOUBLEPOST]Cuma ve cumartesi programi ikiye bolerek calisiyorum. Cuma gogus-omuz-on kol. Cumartesi : bacak-sirt-arka kol seklinde.
Ayni kas gruplari calismadigi icin dinlenme imkani tanimis oluyorum

Son düzenleme:
Yeni başladıysan şöyle bir şey tavsiye ederim

Squat
Deadlift
Bench press
Barbell row
Shoulder press
Opsiyonel ön/arka kol
Opsiyonel calf/abs

Set ve tekrar sayılarını amaca göre belirlersin. Güç odaklı ise ilk beş hareket 3x5-6 (deadlift 2x5-6) yada standart kullanılan 3x8-12 olabilir.
Özellikle squat ve deafliftten korkma, tekniği çözene kadar egonu salon kapısında bırakıp boş bar ile çalış.
Birde forumda tüm vücut çalışma iskeleti diye bir konu var oradaki programlardan herhangi biri de fazlası ile sana yeter.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni basladim sayilmaz daha once yaptim bir sure kaza gecirdima 7 ay once hala kazadan kalan hasarlar var iste onla ugrasiyorum. Deadlift yapiyorduk zaten ama diger arkadaslarimda bu programi uyguluyor formu pek beceremediler daha sonra tekrar bakicaz. Barbell row u yarin aksam ikiye boldugum programda yapiyorum. Pazartesi-carsamba cable row ve latt pull down yapiyorum sirt icin.

Back
Yukarı