FullBody Başlangıç Programım

Bench Press 10kg 3x12
Squat 10kg 3x12
cable row 3x12
shoulder press makine 3x8
z bar curl 5kg 3x8
cable triceps pushdown 3x8

Arkadaşlar merhaba programım bu şekilde spora yeni başladım sizce bu program uygunmudur düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum
(zayıfım amacım kaslanarak kilo almak)

Merhabalar
Sırt göğüs omuz 2 şer
Önkol arkakol 1 er
Karın 2
Bacak 3
Toplamda 13 hareket 3 er set yapın derim
Syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence güzel program.bu programın daha fazla hareket olanını yazmışlardı bana.yeni başlayanlar için fullbody de çok hareket çok set hiç verimli olmuyor.hepsini yapabilmek için iyice hafif kilolarla giriyorsun çünkü kaslar hasar görmüyor.hareketlerin bazılarını çıkardım şuan çok verim aldım senin program gibi az hareket daha verimli geldi bana.ve temel güzel hareketler koymuş kim yapmışsa programı.internetteki full bodyler emin ol sana iyi gelmez şuan çoğu

Göğüs : Bench Press - Cable Fly Yada Üst göğüsün hiç yoksa İncline Dumbell Press Önerebilirim Fakat Göğüs antrenmanında kesinlikle 1 fly egzersizi olması gerekiyor bence.
Bacak : Squat - Leg Extension ( EN SON Calf Raise de Yapabilirsin )
Sırt : Lat Pulldown ( Göğüse ) - Barbell Row
Omuz : Barbell Military Press - Facepull
Triceps : Close Grip Bench Press - Triceps Pushdown
Biceps : Z Bar Curl

Merhabalar
Sırt göğüs omuz 2 şer
Önkol arkakol 1 er
Karın 2
Bacak 3
Toplamda 13 hareket 3 er set yapın derim
Syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam o kadar hareket fazla değil mi yeni başladım sonuçta bu programı bile zor çıkarıyorum enerji kalmıyor 13 hareketi yapamam ki[DOUBLEPOST=1563725717][/DOUBLEPOST]
bence güzel program.bu programın daha fazla hareket olanını yazmışlardı bana.yeni başlayanlar için fullbody de çok hareket çok set hiç verimli olmuyor.hepsini yapabilmek için iyice hafif kilolarla giriyorsun çünkü kaslar hasar görmüyor.hareketlerin bazılarını çıkardım şuan çok verim aldım senin program gibi az hareket daha verimli geldi bana.ve temel güzel hareketler koymuş kim yapmışsa programı.internetteki full bodyler emin ol sana iyi gelmez şuan çoğu
ben de öyle düşünüyorum az hareket olsun ama temel hareketler olup max ağırlık girmek daha mantıklı geliyor programı ben kendim yaptım bu arada internetteki programlar ağır harbiden yeni başlayan birisi için o kadar hareket cidden fazla insanın enerjisi kalmıyor[DOUBLEPOST=1563725748][/DOUBLEPOST]
Göğüs : Bench Press - Cable Fly Yada Üst göğüsün hiç yoksa İncline Dumbell Press Önerebilirim Fakat Göğüs antrenmanında kesinlikle 1 fly egzersizi olması gerekiyor bence.
Bacak : Squat - Leg Extension ( EN SON Calf Raise de Yapabilirsin )
Sırt : Lat Pulldown ( Göğüse ) - Barbell Row
Omuz : Barbell Military Press - Facepull
Triceps : Close Grip Bench Press - Triceps Pushdown
Biceps : Z Bar Curl
hocam harketler güzel ama yeni başladım sonuçta her bölgeden 2 hareket fazla gelmez mi

Bu ne böyle 20 dk takilip cikiyonmu salondan
kardeşim ne alakası var 20 dk durmuyorum elbet hareket fazla olunca verim arttığını mı zannediyorsun hareketleri güzel şekilde maximum ağırlık ile yapabiliyorsan 3 hareket de yarar 10 hareket de yarar insanın yapısına kalmış bir şey bu ayrıca yeni başladım diyorum özellikle birden 10 harekete girmem akıl karına uyar mı sence ?

1. gün

squat
bench press
incline fly
cable row
lat pull down (istersen ekle)
z bar curl 5kg 3x8

2. gün

leg press
incline bench press
incline fly
cable row
yana açış veya öne itiş (gücün kalırsa süper set)
z bar curl 5kg 3x8

3. gün aynı hareketlerin farklısını ekleyebilirsin. bu şekil.

ama ben olsam böyle yapardım.

çok zorlarsa lat pull down koymazsın. süper set yapmazsın. göğüsten flyları çıkarırsın.
ama şahsen ben flysiz göğüs es geçemiyorum. makinede olanı değil.
fly yatarak dambıl ile olanı bence daha güzel ve etkili.

ama senin yazdığın program da bence güzel yani senin bileceğin iş. zor çıkarıyorum demişsin. programın da iyi kafana göre

1. gün

squat
bench press
incline fly
cable row
z bar curl 5kg 3x8

2. gün

leg press
incline bench press
incline fly
cable row
yana açış veya öne itiş (gücün kalırsa süper set)
z bar curl 5kg 3x8

3. gün aynı hareketlerin farklısını ekleyebilirsin. bu şekil.

ama ben olsam böyle yapardım.

çok zorlarsa lat pull down koymazsın. süper set yapmazsın. göğüsten flyları çıkarırsın.
ama şahsen ben flysiz göğüs es geçemiyorum. makinede olanı değil.
fly yatarak dambıl ile olanı bence daha güzel ve etkili.

ama senin yazdığın program da bence güzel yani senin bileceğin iş. zor çıkarıyorum demişsin. programın da iyi kafana göre
hocam teşekkür ediyorum güzel program 1 ay sonra kendimi toparladıktan sonra yapabilirim bu programı güzelmiş sağolun

Bench Press 3x10
Shoulder Press 3x10
Machine Lateral Raise 3x15
Assist Dips 3x10
Assist Chin Up 3x10
Barbell Row 3x10
Rope Push-Down 3x10
Barbell Curl 3x10
Leg Press 3x15

benim programım bu.prograsive overload ı araştır bide.onun sayesinde kiloları daha hızlı şekilde artırabiliriz.bide bacağı 2 antremanda bir yapıp bi bacak hareketi daha eklerim yaptığım güne.50dk da zor bitiyor.50dk üstünü önermiyorlar zaten.özellikle en baba hareketleri dışlamak istemedim. barbell row lateral raise gibi..squad deadlift i dışladım gerçi.salondaki makine sayesinde dips ve chin up gibi süper hareketleride yapabiliyorum

Back
Yukarı