Ektomorf ne demek bilmiyorum ama, 1 ay split body yapdim 51-den 55 kiloya vardim. Ve Fullbody cok acayip kalori goturur, buda iyi degil bence. Ve birlesik hareketler ne demekEktomorfsun belli sakın split yapma fullbody yapman gerekiyor aldığın kiloları vücudun dengeli dağıtması için bileşik egzersizleri uygulamasın fullbody yöntemi ile
E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ektomorf ne demek bilmiyorum ama, 1 ay split body yapdim 51-den 55 kiloya vardim. Ve Fullbody cok acayip kalori goturur, buda iyi degil bence. Ve birlesik hareketler ne demek
İyide ben artik 1 ayi doldurdum. Ve simdi fullbody yapdigimda oteki gun kaslarim acimiyor bile, yani boşuna onca hareketi yapip kalori harcayip bitkin dusmekdense, split yapinca daha verimli oluyor benim icin kaslarim aciyor hissediyorum. Yoksa yalandan gidip full body yaparak kalori harcayip bir sey hissetmemek ge bazi hareketlerde artik bitkin dusdugumden yari yari yapmak manasa manasiz benceDostum ektomorf vücut tipidir zor kilo alır zor yağ alır ve yakar
Split body yeni başlayanlara tavsiye edilmez senin kilo alman çok normal çünkü çok zayıfsın ve aldığın kilonun hepsi kas değil su deri çoğunkukludur çünkü 1 ayda 4 kilo kas alınamaz genelde fullbody yapılır ondan sonra splite geçilir senin de böyle yapman gerekiyor ben de senin gibi zayıftım fullbody yaparak kilo almıştım Birleşik hareketler de aynı anda birden çok kas grubunu çalıştıran hareketlerdir ve çok faydalıdırlar örnek olarak: squat, bench Press, overhead Press, barbell row, Deadlift, pull up, chin up, push up
İyide ben artik 1 ayi doldurdum. Ve simdi fullbody yapdigimda oteki gun kaslarim acimiyor bile, yani boşuna onca hareketi yapip kalori harcayip bitkin dusmekdense, split yapinca daha verimli oluyor benim icin kaslarim aciyor hissediyorum. Yoksa yalandan gidip full body yaparak kalori harcayip bir sey hissetmemek ge bazi hareketlerde artik bitkin dusdugumden yari yari yapmak manasa manasiz bence
Aynen bencede[DOUBLEPOST=1530030291][/DOUBLEPOST]Geliştiğine inanıyorsan splite devam et o zaman
Ben şeyi anlamadım. Split yaparsam vucuduma dagilmazmi? ve split ben bir gun arayla yapiyom. Mesela bu gun yapdim yardin full dinleniyomAynen bencede
Dostum yayılır ama nasıl 1 gün ara veriyorsun 1.gün göğüs 2.gün sırt 3.gün omuz 4. Bacak. 5 gün kol. Gibi değil mi programınAynen bencede[DOUBLEPOST=1530030291][/DOUBLEPOST]
Ben şeyi anlamadım. Split yaparsam vucuduma dagilmazmi? ve split ben bir gun arayla yapiyom. Mesela bu gun yapdim yardin full dinleniyom
Benim programim şöyle 1-ci gün Göğüs ve Bitseps 2-ci gun dinlenme ve 3-cu gun Tritseps ve Sırt 4-cu gun dinlenme 5-ci gün omuz ve ayak sizce nasil?Dostum yayılır ama nasıl 1 gün ara veriyorsun 1.gün göğüs 2.gün sırt 3.gün omuz 4. Bacak. 5 gün kol. Gibi değil mi programın
Benim programim şöyle 1-ci gün Göğüs ve Bitseps 2-ci gun dinlenme ve 3-cu gun Tritseps ve Sırt 4-cu gun dinlenme 5-ci gün omuz ve ayak sizce nasil?