Funny Fitness Club (17 g lif)

Sürekli yediğim mısır gevreğini sizlerle paylaşmak istiyorum, sadece bimde satılıyor ve internette hiçbir bilgi yok bende yeni keşfettim içeriği türkiyede bulunan bütün mısır gevreği ile kıyaslanmayacak derecede çok iyi.

303 kalori
karb 80(23 - 25 grami seker kurutulmus cilekten geliyor bircogu)
yağ 1
protein 8
fiber(lif)17

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:12 ----------

Kıyaslama açısından belirteyim, eti lifalifte 7 gram lif ve 7 gram yağ bulunuyor.

Değerleri hoşuma gitti ara öğünlerden birine sıkıştırsam veyahut denize giderken yanımda götüreceğim yiyecekler arasına koyabilirim mutlaka deniycem paylaşım için teşekkürler :)

Ben dün Bim'den aldım. 275 gr. 3 TL çok uygun şeker oranıda diğerlerine göre düşük %23 şeker var. artık kullanıcam. tadıda güzel.

Yulafı mısır gevregine göre daha rahat tüketiyorum.. Nedense mısır gevregini midem pek hoş karşılamıyor. Sabahları ve ara ögünlerde gerçekten tüketilmesi gereken besinlerden..

bende yulaf yiyemiyorumdum spora yeni başladım içine katıyorum.artık yiyebiliyorum tadı güzel.yanlız nestleye göre içinde ki bazı parçalar daha sert ama herşeye ramen güzel

Bu degerler ne kadar dogru acaba?yani iki marka arasinda cok büyük farklar var sonucta ikiside misir gevregi,islemeden islemeye bukadar oynama yaparmi bilemedim?özelliklede besinlerin lif degerlerinde bukadar oynama olabilirmi sonucta hammadde ayni.

Arkadaşlar firmaya mail atmıştım konuyu açmadan önce besin değerlerini doğruladım, bilerek lifi fazla yapmışlar. Çıtır müslisi de var 13 gram o da eşi bulunmaz değerlere sahip, tadı da bir kadar müthiş (çıtırımsı) müsli sevenler denemeli..

Antrenman sonrasi yiyorum kahvaltida, cunku ac karna antrenman yapiyorum bcaa ile. Genellikle antrenman sonrasi dev ogunler kas yapiminda kullanilacagi icin antrenman sonrasina koca bir kaseye koyup götürüyorum.

Antrenman öncesi alımını pek tavsiye etmem yüksek lifinden dolayı uzun süre tok tutacağından sindirim esnasında antrenman yapmak sıkıntı çıkarabilir.

Ben almıştım gerçekten beğenmiştim. (Ben sütü ısıtıp öyle yiyorum daha yumuşak ve güzel oluyor.) Tavuk alacaktım yeni bir çeşidi daha çıkmış onuda bugün alıp deniyeceğim. (Kırmızı meyveli)

Belirtmeyi unutmusum benim dedigim kirmizi meyveli yani cilekli olanda var 17 gr. Sadesinde lifi daha az 13 gram civari, yinede yulaftan fazla :) hangisini seviyorsaniz..

BİM'in bu kadar kaliteli bir ürün çıkarabilecegine pek aklım almıyor.Bir hile hurda vardır diye düşünüyorum ama işte...

Bende bu konudan sonra aldım 2 paketimdeyim tadı gayet güzel zorla değil zevkle yiyebileceğiniz bir ürün herkese önerebilirim. Ayrıca sadece bim de satılıyor arkadaşın da söylediği gibi.

Back
Yukarı