Furious Pete

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rango
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rango

Üye
Videoyu izlemeden tahmin ettim furious pete oldugunu sıkı takipcisiyimdir .d ya yediklerini kusuyo yada keto yapip bu videolarda carp up yapiyo .d ama onun bi videosu var asyada biyere gidiyo 2 3 gunluk videosun aynen o sekil yiyiyo ne bi siskinlik var ne bisey bence kusuyo bodybuilding de baya fanlari var ingilizce bilsem keske gercekten merak ediyorum .d
Ayrica bi kavanoz nutella yemekte ne var annem her ay yapar onu ozel gunlermidir nedir .d

Ha bu arada 900 gram whey yiyiyo bide suya katip oda guzel .d

Videoyu izlemeden tahmin ettim furious pete oldugunu sıkı takipcisiyimdir .d ya yediklerini kusuyo yada keto yapip bu videolarda carp up yapiyo .d ama onun bi videosu var asyada biyere gidiyo 2 3 gunluk videosun aynen o sekil yiyiyo ne bi siskinlik var ne bisey bence kusuyo bodybuilding de baya fanlari var ingilizce bilsem keske gercekten merak ediyorum .d
Ayrica bi kavanoz nutella yemekte ne var annem her ay yapar onu ozel gunlermidir nedir .d

Ha bu arada 900 gram whey yiyiyo bide suya katip oda guzel .d

insan baygınlık geçirir bi anda o kadar çikolatayı yerse ya yani ben geçiririm :D ya kussa da hangi birini kusuyor ben kusacağını sanmıyorum bu adamın, kussa bence bu kadar yiyemez.

bence kusuyor yani adam o asya belgeselinde akşam hayvani şekilde yiyiyor sabahı adamın vucud aynı ne bi şişkinlik ne bişey imkansız bişey metformin aklıma geliyoda :D oda nereye kadar 20 30 mg alsa gene kurtarmaz :D

Biz zaten 500 - 1000 mg arası alıyoruz, gram diyecektin herhalde :D
evet gram olcaktı pardon :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:13 ----------

şu adamı takip eden birisi cıksada sölese napıyo bu adam diye bodybuilng den ceviriyorum yorumları pek bişe anlayamadım :D

O nasıl bi nutella yiyiş ya insanlığımdan utandım.

Evladım olsa cami avlusuna bırakır kaçardım :D

Haha bu adam kesinlikle komedi filmi çevirmeli :) mimikler hareketler falan 10 numara ya,yedikleri ise inanılmaz resmen animal bu adam :D

Buda Türkish Kebab yerken

[YOUTUBE]MhQlu6lhriE[/YOUTUBE]

• Like
Reactions: Azi
Adam profesyonel olarak yiyor :D 35 tane dünya rekoru varmış. Şişkinlik olmamasına aldanmamak lazım adamların mideleri alışıyor artık. Bu tip yeme yarışmalarına katılanların çoğu fit oluyordu diye hatırlıyorum. Yemekten zevk almıyormuş aslında yemek zorunda olduğu zaman yiyormuş.

İşin garibi çocukluğunda anorexia teşhisi konmuş.

• Like
Reactions: Azi
günde bir öğün yiyor desek o bile bizim toplamda yediğimizin üç katı. :D vallahi ne yapıyor o vücudu koruyor ölcem meraktan. 900 gramlık whey proteinle fıstık ezmesini karıştırıp yediği vieoyu da izledim. o değil izledikçe karnım acıkıyor, ama çok sempatik adam.

yemek yeme canavarı olarak bildiğimiz furiouspete küçük yaşlardayken anoreksiya (yemek yiyememe ve yediğini kusma) hastalığından hastaneye yatmış ve tedavi görmüş...

yaklaşık 55 kilodan 110 kiloya çıkmış...

ve şuan dünyanın birçok ülkesinde hızlı yemek yeme yarışmalarında derecesi var...

kendisinin muazzam gelişim ve tedavi sürecini paylaştı bugün youtube'da :

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=XvILb8psZpM&feature=g-all-u[/YOUTUBE]

Back
Yukarı