Hocam bence tam deadliftte daha çok kaldırırsınız. (Deadlift nasıl yapılır? adlı videonuz vardı. Açıklamışsınız zaten sırtı daha iyi hissediyorum diye demenize gerek yok yaniNO KARB Ketojenik diyet 2100 kalori definasyona rağmen bi powerlifter olmasakta bir şeyler yapıyoruz bizde
İlginiz için sağolun tam deadlift i de deneyeceğimHocam bence tam deadliftte daha çok kaldırırsınız. (Deadlift nasıl yapılır? adlı videonuz vardı. Açıklamışsınız zaten sırtı daha iyi hissediyorum diye demenize gerek yok yani)
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Azaltilabilir o ölçüde rotein orani yüksek besinlerle arttrlmali tavugun artmasi gibi aslinda yogurulurken ekmek konmayan tum kebap kofte döner tavuk sis cevirme vb tum protein kaynaklari kullanilabilir kasar vb sut urunleride ancak ben hepsini arastirdim sut olabilir fakat yogurt cok karb ihtva ediyir bnm dondurma yedigim gibi yogurt yerseniz açlık nöbetleri bastırıyor akşam emin olabilirsinizFurkan merhaba,
Sabah kahvalti icin yumurta azaltila bilir mi?
Sabah kahvalti ve diger ogünler icin alternatif menuler neler olabilir?
Sent from my iPhone using Tapatalk
İsteğe bağlı ama evet düşünüyorumKarb. Yüklemesi Hakkı'nda video yapacakmısın ?
Furkan merhaba,İsteğe bağlı ama evet düşünüyorum
Bir video yapabilirim cheat dayi aslında karb agirlikli canım ne isterse tatli dahil yiyorumFurkan merhaba,
Haftada kaç gün yükleme yapıyorsun ve neler yiyorsun paylaşırmısın?
Tebrikler.Gerçekten harika bir videoSağlıklı şekilde nasıl fazla kalori alarak kilo alınır ?
Az yiyen arkadaşlara örnek olarak bu videoyu yaptım
Videoda da belirttiğim gibi sizin için hazırlayacağım antrenman programı bulk mu definasyon dönemi için mi olsun yorumlarla karar verme sırası sizde
Yediginizi zanneden arkadaşlar için [emoji1]Tebrikler.Gerçekten harika bir video.Kilo alamayan arkadaşlar bir izlesin nasıl kilo alamıyomuş bakalım
![]()