Futbol hakkında sorum var

Öncelikle herkese merhaba . Forumda yeniyim umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Üstadlara sorum şu : Been 1.70 cm yim ve 70 kiloyum. Haftada 1 kez halısaha maçı yapıyorum 3 gün de salona gidiyorum. Maç yaparken benden daha ağır kilolu hatta göbekli tabir edilen amcalar benden hızlılar çalım atıp deparda geçiyorlar . Bunun sebebi ne olabilir ya da bende bi problem mi var . Neler uygulamalıyım bunun için şimdiden teşekkür ederim cevaplar için

Hızlanmak için internette birçok kaynak bulabilirsin.Ben de a.futbolu oynuyorum,hızlanmak için merdiven(basamak) çalışması yapıyorum.İp atlıyorum.Belli dönemlerde yer merdiveni ile drill çalışması yapıyorum.
Burada yapabileceğin en temel şey daha hızlı koşmak için daha çok koşmak.Koşu bandında HIIT koşular yaparak kendini geliştirebilirsin.
Yapılabilecek ağırlık egzersizlerine bakarsak
Front Squat,Box Jump,Pin Squat ve hemen her türlü plyo(alt vucüt ile yapılan)egzersizi koşunu hızlandıracaktır.

Hızlanmak için internette birçok kaynak bulabilirsin.Ben de a.futbolu oynuyorum,hızlanmak için merdiven(basamak) çalışması yapıyorum.İp atlıyorum.Belli dönemlerde yer merdiveni ile drill çalışması yapıyorum.
Burada yapabileceğin en temel şey daha hızlı koşmak için daha çok koşmak.Koşu bandında HIIT koşular yaparak kendini geliştirebilirsin.
Yapılabilecek ağırlık egzersizlerine bakarsak
Front Squat,Box Jump,Pin Squat ve hemen her türlü plyo(alt vucüt ile yapılan)egzersizi koşunu hızlandıracaktır.
bende futbol oynuyorum bu dedikerinizi deneyeceğim

Dostum ağırlıktan ziyade kuvette devamlılık çalışmaya bak. Eğer futbolcu olmak istiyorsan fitness programını da buna göre düzenlemen gerekir.

Back
Yukarı