blackeaglee
Üye
Selam arkadaşlar ben günümüz büyük takımlarından birinin genç takımında futbol oynayan biriyim ve senenin başından beri istikrarsız olarak fitness salonunda çalışıyorum ve bu konularla az çok bilgi sahibiyim boyum 1.83 kilo 70 yaza kadar zamanım var ve bu zamanı iyi değerlendirip kas kütlemi arttırmak istiyorum bunun içinde gittigim salondaki hocadan personal training dersleri alacağım , Her erkeğin isteği gibi bende hacimlı ve kaslı bir vücuda sahip olmak isterim ama herşeyden önce fit olması benim için çok önemli yani 100 cm kol yağlı göbek olayına karşıyımki birçok insanda benim gibi düşünüyodur ama ondan önemlisi tabi kıvraklıgımı ve hızımı kaybetmemek için fit olmak daha önemli ,ben size şunu sormak istiyorum ,1)patlayıcı kuvvet antremanları bana gücün yanında hacim kazandırırmı 2)bende gncden l-arginine l ornithine +lysine birde l carnitine var normalde spordan sonra bunları kullanıyodum ama kullanım şeklini dozajından emin değildim ve protein tozu kullanmamın iyi olabileceği söylendi gncden qnt metapure diye bi ürünle karşılaştım sizce hangisi ile devam etmeliyim (l-carnitine kullanma nedenim yağ oranım kiloma göre fazla (bel cevresi bi 10-15 cm fazla) Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum vücudumdan birkaç foto yolluyorum şimdiden sağolun sevgiler saygılar
By blackeaglee at 2012-04-17 -
By blackeaglee at 2012-04-17-
By blackeaglee at 2012-04-17

By blackeaglee at 2012-04-17-

By blackeaglee at 2012-04-17