Genetik.Psikolojini bozacak bir şey yok sen çalış o öyle gözükse de kasların ortaya çıkınca takmazsın.Göğüsümün Ortası Neden Böyle İçine Batmış Gibi Resime Bakın
Psikolojimi Çok Bozuyor
böyle genetikmi OLUR ? sanarım bi hastalık[DOUBLEPOST=1527767372][/DOUBLEPOST]Genetik.Psikolojini bozacak bir şey yok sen çalış o öyle gözükse de kasların ortaya çıkınca takmazsın.
göğüs kasım benim çıktığında kötü gözükücek ondan antrenman boş yere yapmak istemiyorum batıkı gördükde genetik diyolarda genetik böyle değildir[DOUBLEPOST=1527767434][/DOUBLEPOST]Göğsü bu şekilde olan bir profesyonel vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
deveyle insan ne alaka ?bu sorunsa devede pire ki bana sorun gibi de gelmedi pek![]()
Böyle genetik olmaz diyecek kadar iyi biliyorsan niye soruyorsun? Yok bilmiyorsan niye karşı çıkıyorsun...
böyle genetikmi oluyor? şimdi baktımBöyle genetik olmaz diyecek kadar iyi biliyorsan niye soruyorsun? Yok bilmiyorsan niye karşı çıkıyorsun...
bunla kendini kıyaslamışsın ya sana ne diyeyimböyle genetikmi oluyor? şimdi baktım
Pektus Ekskavatum diye bi hastalıkmış ameliyat ediyolar bu foto benim değil benim en başta paylaşdığım bunu internetden buldum bazılarındada böyle oluyor diye
Cidden gözün bozuk mu? Birinde göğüs karın bölgesine göre içte adamın fotoğrafında göğüsün sadece ortasi ayrık.böyle genetikmi oluyor? şimdi baktım
Pektus Ekskavatum diye bi hastalıkmış ameliyat ediyolar bu foto benim değil benim en başta paylaşdığım bunu internetden buldum bazılarındada böyle oluyor diye
Göğüs ayrık reyiz.Fotoğraftan tam anlayamadim ya güvercin göğsü var ya da göğüs kasın ayrık
Göğüs ayrık reyiz.
kardeş kunduracı göğüsündede ameliyat yapılır bendekide kunduracı göğüsü ayrıl falan değil[DOUBLEPOST=1527931498][/DOUBLEPOST]Ayriksa çok önemli değil sonuçta lazar angelov olacak halimiz yokgüvercin göğsü falan olsaydi belki ameliyat falan yapılırdı.
Baya pro var bu şekilde önemli degil. Kasın şekli değil de doluluğu önemli. Doldurunca güzel gözüküyor yukardaki örneklerde olduğu gibi
sana sadece şunu söyliyicem kendi yazdığını sadece kendi anlıya biliyorsun doğru drüst yazmayı öğren daha sonra başkalarına akılsız dersinbu sorunsa devede pire ki bana sorun gibi de gelmedi pek![]()