Göğüs Şekli (resimli iceri)

BloodLy

Üye
Arkadaslar ilk önce size soracagim soru lütfen abes gelmesin ama asagda 3 farkli kisinin gogus resmini paylastim 3undede ortak nokta gogusun yan tarafi gelismis orta kisim fazla sis degil zaten yuvarlar icine aldim. bu sekli verebilmek icin hangi hareketler yapilmali hangi makinalar kullanilmali acaba ? Not: Genetik demeyin benim gogus seklimde bunlara benziyir sadece hacim yok hacim calisincada ortayi sisirip kadin gogsu gibi yapmak istemiyorum istedigim yanlar ve alt gogusun belirginlesmesi biraz detayli bilgi verirseniz mesela bench i su sekilde bu egimde yap gibi sagolun simdiden vereceginiz degerli bilgiler icin..[DOUBLEPOST=1399412447][/DOUBLEPOST]ikinci resimdeki sekil bi gogus yapmak istemiyorum mesela. yukardakiler dikkat ettiyseniz yanlardan sisik ortalara gittikce daha az kas var ortalarda

Eklentiler

• PicsArt_1399411560167.jpg
    PicsArt_1399411560167.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 542
  • Screenshot_2014-05-07-00-36-43-1.png
    Screenshot_2014-05-07-00-36-43-1.png
    375,8 KB · Görüntüleme: 548
Son düzenleme:
merhaba , belirlediğin bölgeyi belirginleştirmek için, cable crosover, dips, decline bench press, decline fly gibi hareketler yapabilirsin .

Sen herhalde alt gögüs ü kesmek istiyorsun ? Decline bench press - decline dumbell fly - decline dumbell press - bench press - dips - pullover . Alt gögüs için bunları önerebilirim Cable crossover da olabliri. . Bu sıralamayı üst gögüs için 1 ay yaptım şahane bir gelişme gösterdi .

Sen herhalde alt gögüs ü kesmek istiyorsun ? Decline bench press - decline dumbell fly - decline dumbell press - bench press - dips - pullover . Alt gögüs için bunları önerebilirim Cable crossover da olabliri. . Bu sıralamayı üst gögüs için 1 ay yaptım şahane bir gelişme gösterdi .
sadece alt gogus degil yanlardan sisirmek istiyorum alttan kesmek o kadar onemli degil. ama yanlardan iceriye dogru azalacak sekilde 1. resimde dikkatli bakarsaniz zaten yuvarlak icine aldim bahsettigim bolgeyi

Son düzenleme:
Üst göğüsü geliştirmek istiyorsun.Inclıne hareketler gerekli. Mesela örnek bir göğüs idmanı

Inclıne Dumbell Press
Inclıne Dumbell Fly
Bench Press ( hafif geniş tutuş )

Bu hacim için iyi olabilir üst göğüs için. Anladığım kadarıyla göğüslerin kare gibi olmasını istiyorsun.Üst göğüs bunu sağlar. Yanlız burda alt göğüs hareketi yok. 1 tane ekleyebilirsin kendine göre.

ha
Üst göğüsü geliştirmek istiyorsun.Inclıne hareketler gerekli. Mesela örnek bir göğüs idmanı

Inclıne Dumbell Press
Inclıne Dumbell Fly
Bench Press ( hafif geniş tutuş )

Bu hacim için iyi olabilir üst göğüs için. Anladığım kadarıyla göğüslerin kare gibi olmasını istiyorsun.Üst göğüs bunu sağlar. Yanlız burda alt göğüs hareketi yok. 1 tane ekleyebilirsin kendine göre.
hayir ustteki resimdekilerin ust gogusle alakasi yok. alt gogus calisilmis. benim onceligim yanlar. yanlarin diger bolgelere gore hacimli olmasini istiyorum ya simdi 2 gogusun arasindaki cizgi varya ondan itibaren gogusler saga ve sola dogru gottikce hacimlensin ama ic kisimlar boraz bos kalsin[DOUBLEPOST=1399494409][/DOUBLEPOST]Bu resimlede eger derdimi anlayamiyacaksaniz isyan edecem. tam olarak ostedigim bu

Eklentiler

• IMG_4518404793991-1.jpg
    IMG_4518404793991-1.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 454
Son düzenleme:
sadece alt gogus degil yanlardan sisirmek istiyorum alttan kesmek o kadar onemli degil. ama yanlardan iceriye dogru azalacak sekilde 1. resimde dikkatli bakarsaniz zaten yuvarlak icine aldim bahsettigim bolgeyi
Dips - decline-inchline ve benchin dumbell flylarını yapabilirsin .[DOUBLEPOST=1399495166][/DOUBLEPOST]
ha

hayir ustteki resimdekilerin ust gogusle alakasi yok. alt gogus calisilmis. benim onceligim yanlar. yanlarin diger bolgelere gore hacimli olmasini istiyorum ya simdi 2 gogusun arasindaki cizgi varya ondan itibaren gogusler saga ve sola dogru gottikce hacimlensin ama ic kisimlar boraz bos kalsin[DOUBLEPOST=1399494409][/DOUBLEPOST]Bu resimlede eger derdimi anlayamiyacaksaniz isyan edecem. tam olarak ostedigim bu
Sadece üst ve alt yüklenmis baska birşey yok bunda .

Dış kısmı doldurmak istiyorsan dumbell fly ve genis tutuş bench press yapilabilir, yanlarla beraber ortayi doldurmak icin cable fly ve cable press varyasyonlari yapmani tavsiye ediyorum.
Orta kısmı doldurmak icin eller yukarı pozizyondayken göğüsü sıkıştırmak gerekiyor. Fakat dumbella yaparken bu pozisyonda gerilim göğüsten bosalmis oluyor. Cable ise surekki gerilim saglayarak orta kismi da vurmanizi sagliyor.
Alttan cizmek için chest dips iyidir.
Umarım yardımcı olmustur.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı