Göğüs ağrısı çekmiyorum!

Olmuyor olmuyor olmuyor. Ne yaparsam yapayım göğüslerimi çalıştıramıyorum.

Yani şöyle diyeyim. hareketleri yanlış yapıyorum desem, hocam doğru bir yanlışlık yok diyor. Zaten Bench press'i Mutlipress makinesinde yaptığım için hata yaptığımı düşünmüyorum, göğüsüme kadar indirip, kaldırıyorum.

Çalıştığım kilolar zaten en fazla 7-8 tekrar yapabildiğim ağırlıklar.

Acaba programımda mı hata var...

Butterfly 3x12-10-8
Bench Press 2x8 2x6 ( Kilo arttırıyorum)
Incline Bench Press 2x8 2x6
Decline Bench Press 2x7
Dumbell Plower 3x10
Flat Bench Dumbell 3x8
Cable Crossover 4x12-10-8-6 ağırlık arttırıyorum
Cable Cross Alt göğüs için birşey yapıyorum ismini bilmiyorum :) 3x12-10-8

Program mı zorlamıyor acaba.

Öncelikle 8 hareket var.Abartmışsın bayağa.Verimli antrenman yapma şansın yok.4 hareket yap.İdmanın 2 saat falan sürüyor olmadı,değil mi? 1 saaati geçirme.

Göğüs programında arka arkaya 3 press hareketi var.Bunu değiştir bence.Araya fly hareketi koy.Decline press i sporda yeniysen yapmasan da olur.İlerde çalışırsın.Ama hareket sayısı gereksiz fazla.Hocan mı verdi bunu? Tüm göğüs hareketleri aynı anda yapılacak diye bir şey yok.

Aksine ağır bir program.Bu programı ben denesem eminim 1 gün sadece yatarım.Sen çalıştıramadığını söylemişsin. Ağır kiloya girmiyor olabilirsin.Yaparken alnından şıpır şıpır ter gelecek(Bugün bende göğüs çalıştım da :) )

Evet hocam verdi. Ama beni yormuyor bu hareketler. Zaten kaldırabildiğim maksimum ağırlığı kaldırmaya çalışıyorum. Allah allah. Çözüm bulmam lazım bu soruna.

öncelikle bende makinada göğüs hareketlerini hissetmiyorum o yüzden bar ve ağırlıklarla çalışıyorum sende bi dene derim.
Günde 8 göğüs hareketi çok fazla 3-4 hareket yap.Zaten çok ağırlıkla çalışırsan seni kesmeye yetecektir

Back
Yukarı