Göğüs altı yağlanması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erd3m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Erd3m

Üye
Herkese merhaba 1 yıl a yakindir body ile ugrasiyorum aynaya bakinca bir sey yok ama tshirt giyince sanki gogus alti sanki sarkik duruyor, göğüs icin bu aralar 3 ayri bolge (ust ,alt,orta) 2 hareket yapiyorum toplamda 6 farkli hareket sizce dogrumu? Vucudum bu sekilde
pmefotprj

Fazla yapma kardeşim piskolojik cok kötü görünmüyor dips ve cable crossover yaparsan toparlanacakdır diye umuyorum süpersetler vs dene :)

Cable crossover bir de decline dumbell press 3x12 yapiyorum , tripceps gunu dips yaptigim icin gogus gunu dips yapamiyorum ztn tripceps bolgem fazlasi ile calisior incline ,decline, chest press yaparken hafif agriyor o yuzden dips yapmiyorum

Ben en son ne zaman decline eğimde girdiğimi unuttum alt yerine sadece orta ve üst göğüse önem ver daha estetik bir görüntü olacaktır eminim

6 hareket yapma kardeşim boşver sen , 4 hareket yeterli alt gögüs gereksiz , Zyzz İzle biraz :D Üst gögüse önem ver fly gibi hareketler yada ne calışsan alt gögüse gider dips vs üste önem ver şuan gögüs normal yenisin galiba zamanla düzelir kilo aldıkca

O kdr da yeni degil 62 kd dan 74 kg e geldim %10 yag var 1 sene hatta fazla olabilir ust ve orta icin maksimum verim alabilcegim egzersizleri soylermisiniz

İnchline bench press
Orta üst ve iç için : dumbelleri 2 tane eline al gögüsünün ortasına yavaşca indir hızlı kaldır

Back
Yukarı