Göğüs Antremanını Ayırma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dgn123

Üye
Merhabalar
Göğüs antremanını ayırsak bi farklılık olurmu?
Mesela 1 gün üst göğüs diğer gün orta ve alt göğüs? Sizce işe yarar mı?

düz mantık yürütseler olmıyacağını zaten düşünebilirler

Düz mantık yürütseler olmayacagını zaten düşünürler :p haftada 2 kere gögüs çalışanlara nedeksin aziz dostum ?

Bro sen beni dinle yeterli alt yapını oluşturunca haftada 2 kere gögüs girebilirsin gelişimi etkiler ünlü bi fitness modelin açıklamasında duymuştum off günlerinden birisini eksik kasları geliştirmek için kullanıyordu sende öyle yapabilirsin :D ama sana tavsiyem şınav çek okuz gibi benc press yapıp dogru düzgün şınav çekemeyen insanlar var onlar takılmayın street workut ekipleri gibi olun hem fizik hem kuvet hem güç :D

haftada 2 kere göğüs çalısılır 3 kerede çalısırsın ama bir güne incline pressler koyup ertesi günede bench ve decline koymak veya alternatif hareketler tam yazmıcam çok sacma gereksiz

evet off günlerde eksik taraf çalısır ama burda eksik taraftan bahsetmiorlar :D şöyle düşün triceps antrenmanını 3 bölelim 3 gün ayrı çalısalım bir güne long head bir güne medial head diğer günede lateral head sordukları mantık bu yöndeydi :D

Son düzenleme:
haftada 2 kere göğüs çalısılır 3 kerede çalısırsın ama bir güne incline pressler koyup ertesi günede bench ve decline koymak veya alternatif hareketler tam yazmıcam çok sacma gereksiz

evet off günlerde eksik taraf çalısır ama burda eksik taraftan bahsetmiorlar :D şöyle düşün triceps antrenmanını 3 bölelim 3 gün ayrı çalısalım bir güne long head bir güne medial head diğer günede lateral head sordukları mantık bu yöndeydi :D

Haklısın ben yanlış anlamışım abi bu aralar kafa dagınık ya uyukusuzumda biraz :D

ben super set çalışıyorum
super set göğüs antremanında
dumbell press/dumble fly
inc dumbell press/ inc duble fly
dec dumble press/dips
şeklinde ve ,inc dumble fly çalışmasında ağırlıklar çok düşüyo bundan da moralim bozuluyo
bunun için mesale
1. gün
dumbell press/dumble fly
dec dumble press/dips
sonra sırt ın bir kısmını super set şeklinde
3. gün de
inc dumbell press/ inc duble fly
sırtın kalan kısmı gibi
nasıl olur sizce yorumlarınızı bekliyorum

olmaz

bak göğüs bir butundur bunu ayıramazsın kol gibi değildir arka kol ve önkol gibi farklı günlere

güç düşüşü normal zaten süperset çalısıorum diorsun ama süper setin ne için yapıldığını veya farklı sistemlerin neden farklı oldugunu kısaca dyeceğim kafa bulandırmadan basit şekilde nasıl antrenman yapılacağını öğren onun öncesinde nasıl beslenildiğini[DOUBLEPOST=1399881786][/DOUBLEPOST]sana şöyle bir tavsiye vericem bence dediğin gibi yapmalısın çünki yanlış yaptığını ancak yanlış yaparak görürsün doğrusunu öğrenmenin en iyi ve en sağlam yoludur

Haftada 2 kere gogus basip temel hareketlerin disinda bir gun ust gogus bir gun alt gogus girebilirsin. Deneye deneye bulacaksin vucudunu besleyen max idman sistemini.
Benim 1aydir programim bu sekilde. Haftada 2 gogus calsyrm. Biri ust biri alt gogus odaklı.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : Göğüsler fora | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı