Göğüs farkı ( resimli )

Iyi forumlar herkese . Göğüsler arasındaki fark ortada . Sol göğsüm düz inmiyor biraz fasol almis gibi. 78 kiloyum . 85 .90 olduğumda da bu şekil mi kalacak ? Çözümü varmıdır?
20170929_001604.jpg
kasilmadiginda fazla sorun yok gibi duruyor
20170929_001620.jpg
ama kasinca durum bu . Düz çizgi olarak aşağıya indiğini düşünürsek elimi oraya koyup siktigimda ordada kas olduğunu hissediyorum ama gelişmiş değil .

hızlı kilo almışsınız 3 ayda göre önce belindeki yağları erit sonra clean bulk yapabilirsiniz. hızlı kilo alınca şekilsizler ortaya çıkıyor.Barla yapılan Bench Press bir süre uzak durup (ideal haline kavuşturana kadar) yerine Dambıl Bench Press ve Dambıl Fly hareketlerine yoğunlaşmalısın.

Ama bu zayıfkende böyleydi göğüs kaslarım sadece hacim olmadığı için fazla belli olmuyordu. Evet aşırı hızlı şekilde kilo aldım, iyi yemek ve gainer yüzünden :)
Benim bildiğim kolda yada başka bir yerde orantisizlik varsa barbell öneriliyordu . Dumbell onermeniz değişik geldi .

Bu tip sorunlar yabancı kaynaklarda barla pressleri yapılan sağ sol eşitsizlilkleri dambıl ile düzeltmemizi öneriyorlar. Yukarıdaki video bir örnek kaynak:)

Back
Yukarı