Göğüs farkı ve göğüsü hissedememe

Yaklaşık 4 aydır bu sporu yapıyorum. Biraz göğüs farkı var . Sizce genetik midir yoksa yanlış çalışmadan mı kaynaklıdır? Zamanla düzelir mi yoksa ekstra bir şeyler yapayım mı? Ayrıca göğüs çalışırken göğsümde aman aman bir yanma veya ağrı hissetmiyorum.

Yaklaşık 4 aydır bu sporu yapıyorum. Biraz göğüs farkı var . Sizce genetik midir yoksa yanlış çalışmadan mı kaynaklıdır? Zamanla düzelir mi yoksa ekstra bir şeyler yapayım mı? Ayrıca göğüs çalışırken göğsümde aman aman bir yanma veya ağrı hissetmiyorum.
Ben bu sporda en çok bacak ve kolun acı diye tabir edilen hissiyati verdiğini düşünüyorum sanki o iki bolge daha fazla aci( yanma) artik ne dersen ondan oluyor. Sahsi görüşüm göğüsü düzgün çalıştırdığını pump tan anlarsin göğüs hareket esnasında aci denlilen seyi bence pek yasicak bi kas degil. Ben calisirken hissediyorum ama yanma aci bendede olmuyor ama dediğim gibi daha ilk hareketten pumup hizlica başlıyor göğüste. Göğüs farkida genetik yada baska bir problemden kaynakli değilse zamanla calisarak duzelir.

Genetik bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece birinin içi daha dolu birinin içi daha boş gibi o yüzden biri daha küçük duruyor. Bench yaparken de fark ediyordum yamuk kalkıyordu bir taraf güçsüz olduğundan. Ben şey diye düşündüm gün içinde hep sağ elimi kullanıyordum bu yüzden sağ omuz ve kolum daha güçlü. Bench press yaparken de bunların devreye girdiğini düşünüyorum. Fakat kol ve omuz daha güçsüz olduğundan sol göğüs daha çok devreye giriyor. Ağırlıkları düşürdüm barı daha düzgün kaldırmaya çalışıyorum ve gün içinde sol kolumu da kullanmaya çalışıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Genetik bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece birinin içi daha dolu birinin içi daha boş gibi o yüzden biri daha küçük duruyor. Bench yaparken de fark ediyordum yamuk kalkıyordu bir taraf güçsüz olduğundan. Ben şey diye düşündüm gün içinde hep sağ elimi kullanıyordum bu yüzden sağ omuz ve kolum daha güçlü. Bench press yaparken de bunların devreye girdiğini düşünüyorum. Fakat kol ve omuz daha güçsüz olduğundan sol göğüs daha çok devreye giriyor. Ağırlıkları düşürdüm barı daha düzgün kaldırmaya çalışıyorum ve gün içinde sol kolumu da kullanmaya çalışıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dediğim gibi dumbell ile press çalış.

bu spora basladigimdan beri press agirlikli calismisimdir ve pressleri %90 dumbbelllarla yapmisimdir. Göğüs bendeki en iyi bolge diyebilirim fakat gel gorki sol gogus sag göğsüme göre daha iri. Ben bunu artık kabullendim ve genetik diyorum.
Yarısmalara katılan bir hocamında aynı problemi vardı. Düzeltmek ne kadar mümkün hic bilmiyorum. Ama dumbbell la calismak cozüm degil. Önerisi olan varsa bende tavsiyeye acığım.
Eger fotografınız varsa atın yorumlayalım.
Olympialara abktığımızda genelde bu farkı ben pek göremiyorum. düzeltmek mumkun olsa gerek. cünkü bu isi en profesyonel yapanlar onlar..

Buyrun fark edebiliyor musunuz? Ayrıca bugün ölçüm yaptırdım . Aylardır kas almamışsın, yağ oranın %18 olmuş dediler. Ben şahsen inanmadım pek , siz ölçüm makineleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• 20191230_183309.jpg
    20191230_183309.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 216
Buyrun fark edebiliyor musunuz? Ayrıca bugün ölçüm yaptırdım . Aylardır kas almamışsın, yağ oranın %18 olmuş dediler. Ben şahsen inanmadım pek , siz ölçüm makineleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kardes hakaret algilama sakin ama neyi farkedicez killardan birsey gözükmüyor ki.gozunu seveyim kes sunlari bi vucudunu gor farkina var geliştirdiğin kaslari izlemenin zevkine var. Bu nedir yahu elbette senjn bilecegin işte bu sporu yapiyon yaptığın sanati gormuyon nasil iş bu

Kardes hakaret algilama sakin ama neyi farkedicez killardan birsey gözükmüyor ki.gozunu seveyim kes sunlari bi vucudunu gor farkina var geliştirdiğin kaslari izlemenin zevkine var. Bu nedir yahu elbette senjn bilecegin işte bu sporu yapiyon yaptığın sanati gormuyon nasil iş bu
Yorumunuz için teşekkür ederim

Genetik midir çalışmadan mı kaynaklıdır yardımcı olursanız müteşekkir olurum.

Eklentiler

• Screenshot_20200118-193331_Instagram.jpg
    Screenshot_20200118-193331_Instagram.jpg
    476,3 KB · Görüntüleme: 210
Back
Yukarı