Bir yerde okumuştum, çok hoşuma giden bir laf.
Eğer bicepslerin için yardıma ihtiyacın varsa en son uygulayacağın sistem Arnold'ın ya da Boyer Coe'nun sistemidir, ya da Kalf çalışırken sakın Mike Matarazzonun idmanını kopyalama.
Çok mantıklı, bu adamlar, zaten olağanüstü genleri sayesinde o meşhur bölgelerine kavuştular, emin olun, Arnold dumbbell'i çevirdi diye, ya da concentration curl yaptı diye o peakler olmadı, ya da Matarazzo, 8 set kalf raise yaparak yapmadı 53 santim kalfları.
Arnold herşeyden önce o göğüs kafesiyle ve çok yaygın göğüs kaslarıyla doğdu, daha 15 yaşında adamın göğüs kafesi ileri doğru teras gibi çıkıntı yapıyor, siyah beyaz resimlerde enteresan bir karartı olarak kendilerini gösteriyordu.
Dumbell Pullover hareketi gerçekten etkili bir hareket benim inancıma göre, Arnold, kitabında, yetişkin insanlarda bile göğüs kafesini açtığına şahit olduğunu söylüyor(ki o da uzmanların buna karşı olduğunu bildiğini belirtmiş, ama bazen uygulama teoriden önemlidir

)
Göğüs kafesi için birşeyler yapılabilir, ancak Arnoldaki her yöne yayılmış bu genişlik bencede ezici oranda genetikle alakalı.