Göğüs Hareketlerim Sizce Çokmu Fazla?

stilem

Üye
Merhaba Definasyon dönemindeyim göğüs hareketlerim sizce çokmu fazla ? önerilerilerinizi bekliyorum.
1.Hareket Düz Sehpada Dumbell Bench Press 4x12 ila 15 tekrar arası
2.Hareket Düz Sehpada Süper set Dumbell Fly ile hex press 4x12 /// 12 tekrar fly 12 tekrar hex press = 1 set
3.Hareket Süperset Pullover ile Butter fly 4x12 // 12 tekrar pullover 12 tekrar butter fly = 1 set
4.Hareket İncline Dumbell Bench Press 4x12
5.Hareket İncline Dumbell Fly 4x12
6.Hareket Cabble crosover 4x12 // 12 Tekrar Aşağıya 12 Tekrar üst göğüs için= 1 set

dostum full body yap.bak 3 senedir bu sporu yapıyorum.2 sene spilit yaptım cahil gibi .sonra bi arkadaş sayesinde full bodye geçtim volume yerine ağırlığa önem verdim 85 kg %15 yağ oranından 92 kg %16 yağ oranına 1 sene de çıktım.şimdi diyetteyim hedefim 79-80 kg 6-7 yağ oranı.şuan ki formum da 12 yağ oranı 83-4 kg.kesinlikle split yapma ve full body arastır.boyum da 172cm

bir günde 6 hareket ve hepsi 4'er set şahsen bana çok gelir. Ben Salı ve Cuma günü olmak üzere haftada 2 kez göğüs giriyorum. İkisinde de toplam 3 hareket ve 4'er setten günde 12, haftada 24 set yapıyorum.

İzole hareketlerin hedefine ulaştırmayacağını öncelikle bilmelisin. Onları daha çok şekil vermek için kullanırız. Press hareketleri zaten temeli bellidir. Sehpanın eğimli halleri ile farklı vuruşlar yaparız. Temel compound var mı? Var. Yanına 1-2 tane izole eklersin böyle gider. Tek hedef progressive overload. Olay bu. Hareketin fazla olması değildir gelişmeyi sağlayan. Ayrıca zaten tek bölge çalışıyorsan bence yanlış yoldasın.

İzole hareketlerin hedefine ulaştırmayacağını öncelikle bilmelisin. Onları daha çok şekil vermek için kullanırız. Press hareketleri zaten temeli bellidir. Sehpanın eğimli halleri ile farklı vuruşlar yaparız. Temel compound var mı? Var. Yanına 1-2 tane izole eklersin böyle gider. Tek hedef progressive overload. Olay bu. Hareketin fazla olması değildir gelişmeyi sağlayan. Ayrıca zaten tek bölge çalışıyorsan bence yanlış yoldasın.
Tek bölge definasyon için önerdiğin göğüs programını yazabilirmisin

Ben de full body destekleyen birisiyim ve idmanlarım öyle. Full Body dışında az da olsa destek versem bile bu asla tek bölge olmaz. Ikili üçlü olur en kötü. O yüzden tek bölge birşey öneremem. Çünkü bana göre ister 1 ister 10 hareket yapılsa da tek bölgenin anlamı yok.

Ben de full body destekleyen birisiyim ve idmanlarım öyle. Full Body dışında az da olsa destek versem bile bu asla tek bölge olmaz. Ikili üçlü olur en kötü. O yüzden tek bölge birşey öneremem. Çünkü bana göre ister 1 ister 10 hareket yapılsa da tek bölgenin anlamı yok.
Full body programını paylaşabilirmisin[DOUBLEPOST=1534503999][/DOUBLEPOST]
dostum full body yap.bak 3 senedir bu sporu yapıyorum.2 sene spilit yaptım cahil gibi .sonra bi arkadaş sayesinde full bodye geçtim volume yerine ağırlığa önem verdim 85 kg %15 yağ oranından 92 kg %16 yağ oranına 1 sene de çıktım.şimdi diyetteyim hedefim 79-80 kg 6-7 yağ oranı.şuan ki formum da 12 yağ oranı 83-4 kg.kesinlikle split yapma ve full body arastır.boyum da 172cm
Definasyon dönemi için full body programını paylaşabilirmisin

Full body programını paylaşabilirmisin[DOUBLEPOST=1534503999][/DOUBLEPOST]
Definasyon dönemi için full body programını paylaşabilirmisin

Şuan sabit bir program uygulamıyorum. Vücuduma, enerji seviyeme ve günümde olup olmamama göre full body olmak üzere farklı idmanlar uyguluyorum. Ve yukarıda belirtildiği gibi her insan özeldir. Benim yaptığım idmanı bir başkası yapamaz veya yaramaz. Bir başkasının yaptığını da ben yapamam veya bana yaramaz. O yüzden sen en iyisi forumdaki ana başlıktan seçmeye çalış. Zamanla kendine göre değiştir.

Back
Yukarı