göğüs hissetmiyorum??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaxxl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaxxl

Üye
1C5F3026-9C6D-4897-A00F-783469D32D93.jpeg

göğüsümde bi sorun mu var? bench presste falan hiç hissetmiyorum. ilk ay kollarım omzum bacaklarım sırtım heryerim çok güzel gelişti belim kilo almama rağmen inceldi ama göğüslerim aynı kaldı. şuan 3. aya girdim yeni ölçümüm 18 inde yapılacak ama bana hala bi değişim yok gibi geliyor. hareketleri doğru yaptığımı düşünüyorum ve yavaş yapıyorum yinede birdahaki gün hocama bench press yaparken beni izlemesini söyleyeceğim garantilrmrk adına. bunun dışında ne gibi bi sorun olabilir, böyle olması anormal mi yoksa göğüs diğer yerlerden daha mı yavaş çalışıyor.

bende bench presste hissetmiyordum dumbel presse geçtim çok iyi gelişiyor artık göğüsüm bench presste yarım tekrar yapıyor vücutcular hissetmek için ya dumbell press ya da yarım tekrar dene istersen

bende bench presste hissetmiyordum dumbel presse geçtim çok iyi gelişiyor artık göğüsüm bench presste yarım tekrar yapıyor vücutcular hissetmek için ya dumbell press ya da yarım tekrar dene istersen
bench dumble fly yapıyorım bench pressle arasındaki fark nedir yoksa aynı haraketler mi?

Back
Yukarı