cevrentekin
Üye
Arkadaşlar ben vücudumdaki kılların artmasının vücut geliştirme sporuna ara vermem arasında bir ilişki kuruyorum acaba benim düşündüğüm gibi düşünen ve özellikle göğüs bölgesinde ki kılların arttığını gözlemleyen arkadaşlar varmı? yaşım 24 ve bundan 2-3 sene öncesine kadar göbek deiğimin alt kısmında az miktarda koyu renkli tüy vardı, göğüs bölgemde ise açık renkte belli belirsiz tüyler vardı. yaklaşık 8 senedir bu sporu yapıyorum ve en fazla 3-4 ay ara vermişimdir, o da yaz aylarında. gerçi 2 senedir toplam 4 ay filan çalışabildim,ancak şu an göğüs kısmımda koyu renkte tüyler çıkmaya başladı bu normalmi acaba, tüy çıkmasına sebep olabilecek hiç bir ilaçta kullanmış değilim. kısacası demek istediğim spora uzun süre ara vermiş olmam göğsümdeki kılların artmasına sebep olmuş olabilirmi? bu konuda bilgisi görüşü yahut kendi vücudunda böyle bir izlenimi olan birileri var mı acaba? birde vücudumuzda çıkan tüylerin yaşla nasıl bir ilgisi var? yani 30 yaşında da hiç çıkmayan bir bölgeden tüy çıkabilirmi? sizin fikriniz ne?