Göğüs kıllarım beni deli ediyor :@

yaşım 17 yaşıtlarıma göre cok olmasada göğüs bölgemde kıl var.bunlardan kurtulmak istiyorum fakat jilet kullanmadan makasla sadece üstlerinden kısaltsam dahada fazla çıkmasına neden olurmu bu ?ayrıca bu kullanma kaç yaşına kadar sürüyor herşey 1 yılda oldu pff.kafa_

kökünden almazsan daha fazla çıkarcağını sanmıyorum ben makinayla temizliyorum arada bir belimi falan sert çıktığına tanık olmadım 1 yıldır

yaw kardesım ben 16 yasındayım kol,gogus falan bı sıkayetım yok ama bacaklarda kıllar dolu hamam otu nasıl alıyo bunları koktenmı yaw sımdı bıde kesıcem mıllet dalga gececek moralımı bozacaklar :D

Son düzenleme:
kıllar dursun ya, ne zararı var :), ben yazın alıyorum, o da definisyon yaparsam. definisyon yapmazsam kılsız kol, bacak, miğde iğrenç duruyor yağlıyken. kısacası yağlı zamanlarım için lazer olayını bile kafamdan çıkardım .

Hamam otu cok etkili anında dökülüyo yanlız az olan kıllarınız için degilde daha ziyade cok fazla olan yerler için kullanın he arada süprizler göndermiyoda degil kötü cocuk'un bahsettigi gibi...

Back
Yukarı