göğüs kafesi??

animall

Üye
Selam arkadaşlar. Şimdi benim şöyle bir sorunum var forumda aradım ama bulamadım. Bu göğüs kafesinin alt kısmı kemikler çok belli oluo. Sanırım obliklerden kaynaklanıyor. fakat tam bir bilgim yok. onları nası doldurabilirm yardımcı olursanız sevinirm.

göbeği nin çok büyük olması lazım ki kemikler belli olmasın. buda iyi bir şey olmaz

yok ya Allah'a şükür öle bi sorunum yok yani sadece zayıftım baya toparladım işte gögüs falan . aynada bi o göğüs kanat arasındaki kaburga kemikleri biraz gözüküo gerçi herkes farketmio o kadar ama işte .

önemli bişi diildir biraz kilo aldımı belli olmaz 2shae arkadaşım ingilizce na mevcut şu lee haneyin sözünü tercüme etsene merak ettim

dostum benim bi önerim var söyleyeceğim çalışmayla göğüs kafesin enine genişler ve göğüs kasların tüm göğüs kafesini kaplar aynı bill goldberginki gibi o zman hem sounun bayağı azalmış olur hemde acayip havalı bi görünüme sahip olursun
yANTRENMAN ŞU : çok geniş açı şınav çekeceksin mesela ben 2 elimin arası 110 cm şınav çekiyorum sende başla ilk başlarda zor olacaktır ama alışınca sırtına ağırlık tak çantayla falan oyle çek o daha çabuk etki eder ve daha fazla kas depolarsın , ellerin çok geniş açık olacağından ellerinin üstünde çekme mesela dumbell barı gibi tutunacak şeyler bul iki elinede oyle çek

BİLL GOLDBERG
Bill-Goldberg---I-Want-You-Photograph-C10035785.jpeg

bill-goldberg.jpg

teşekkürler deniycem bu şınavı. sn de yaptığına göre memnunsun galiba işe yarıyo heralde

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:19 ----------

pek o yanlardaki oblikleri doldurmam için şimdi oblik egzersizleri yapcam ama bakıyourm eritmek isteyenler yapıyo bu hareketleri . o yüzden kararsızım ya daha çok eritirsem diye:D

memnunum dostum elbette çok memnunum iyice şekli değişti göğüs kaslarımın ve göğüs kafesimin . sende dene mutlaka bu arada omuz genişletmenin yolunu buldum kas yapmadan sadece germe hareketleri ile bi ara anlatırım . bide bu şınav göğüs kaslarının en dış kısımları için , iç kısımlarınıda çalıştırmayı unutma yoksa istediğin görüntü tam olmaz . başarılar

Bende de var onlardan. Hatta epey çıkıktı fakat kas yaparak kilo aldıktan sonra büyük ölçüde kayboldular. Eğer benimki gibi kaburganın en alt uçları dışarı çıkıksa karın kası yapmanı tavsiye ederim.

memnunum dostum elbette çok memnunum iyice şekli değişti göğüs kaslarımın ve göğüs kafesimin . sende dene mutlaka bu arada omuz genişletmenin yolunu buldum kas yapmadan sadece germe hareketleri ile bi ara anlatırım . bide bu şınav göğüs kaslarının en dış kısımları için , iç kısımlarınıda çalıştırmayı unutma yoksa istediğin görüntü tam olmaz . başarılar
şu omuz olayını da anlatsan güzel olur :Dweightlifter

omuz genişletme ve ayrıca bilek kısmının saat takılan yeri hakkıındada ayrı bi konu açacağım ama bu sitede konu açmayı bi türlü bulamadım bi yardımcı olursan dostum sevinirim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:11 ----------

Antrenman kisminda konuyu açiyorum omuz genişletmeyle ilgili , arkadaşlar yorumlarinizi vekliyorum umarim yardimci olurum . Torifonta

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:52 ----------

İŞTE BURDA AÇTIĞIM KONU: https://www.bodyforumtr.com/vbforum/te-omuz-geni-letme-100-t28236.html?p=298508

Back
Yukarı