Alt göğüs çizgisi yok bende , üstde pompayla şişirilmiş gibi çıktı yani bi sertlik yok gibi aslında çok sert ama biceps kası gibi çıktı yaygın değil. Ya çok yanlış çalışmaktan oldu yada belirli bölgeleri çalıştırmamaktan
Krds son fotoda iyi duruyo ama sen galiba dış gögüse cok yüklenmişsin fly hareketleri yapmiyorsan yap gogsunun icini doldurabilirsin
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Krds iste tek sınavla olcak is degil benim cevremde tanıdik var oda anca şinav cekti gögsünün tepesi sıkınca dag tepesi gibi gozukuyor ben 0 dan basladim fitnes gogus kasim yok denecek kdr azdı ve suan gelisme var şeklindende memnunum
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bence çalışmanın etkisi büyük yagenetik
Krds çok yönlu çalışmak iyidir tek sinavla olmaz ama duzeltebilirsin sıkınti olmazİşte aynı dağlık bendede var biraz şekle girmesi gerek[DOUBLEPOST=1502032152][/DOUBLEPOST]
Hocam bence çalışmanın etkisi büyük ya
evde bu iş olmaz heleki şınavla flnArkadaş evde çalışıyor sanırım.
inşAllah benim arkadaş mens healt de bi programı yapmıştı göğsüde evde çalışana göre iyidiValla ben yapmaya çalışıyorum hocam başarırsam yazarım.
@mehmet1414
evde dumbel setin mi var yd şınav çekerken biri sırtına flnmı oturuyorHocam progressive overload gerçekleştirebiliyorsan Mars'ta bile vücut gelişir.
Şuan bulk yapmaya çalışıyorum haftada 5-6 gün Pull Push tarzı çalışıyorum.
Bakalım 6-7 ay belki 8-9ay sürecek bir süreç gelişimimi paylaşırım en sonunda.
spor salonu acmissin eve resmenHocam 45Kg ağırlık - 2xDumbell Bar - 1xZ Bar - Jimnastik Halkası - Barfiks Demir'i - Göğüs Yayı - El yayı bunlar var.Şu an 1.78 70 Kg yim bi 6-8 kilo bana yeter diye düşünüyorum
Hocam göğüs hacmini neye borçlusun ?spor salonu acmissin eve resmen