Göğüs ortası kemik çıtlaması.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaka

Üye
Arkadaşlar selam, benim sorunum gerçekten ilginç tam göğüs ortası iman tahtası dedimiz yer aynı parmak kütler çıtırdar gibi çıtırdıyor acı ağrı vs yok ama psikolojik olarak kötü hissediyorum. Sanırım bu bigün yine düz barda dips yaptıktan sonra başladı o zaman kollarımı göğüsümü açamamıştım sanki kaslarım çok gerilmişti o zaman bi acı vardı ama şu anda hiç acı ağrı yok sabah kalktıktan sonra bişeye uzandığım zaman yada barfikse asıldığım zaman yani göğüsü uzunlamasına gerdiğimde kütürdüyor nası bi problem olabilir yaklaşık 2 3 aydır böyle

Kardes o bendede oluyo ara sira vucut calistikdan sonra esniyorum citirdiyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim 3 4 yıldır böyle bu sene daha fazla olmaya başladı ben de nedenini merak etmeye başladım kötü bir şey diyecek diye doktora gitmiyorum [emoji4]

Konu acacaktim bununla ilgili arastirdim buraya yazmaya karar verdim.
Ayni sorun bende de var bir seneden fazla oldu . Bende yirtilma hisside oluyor bazen . Parmak citlatir gibi citlatabiliyorum . Sol omuz ve gigus sabitken sag tarafi oynatinca ya da tam tersinde de oluyor ve yukari esnerken . Bir de tam kalbimin ustu agriyor . Kalp ile ilgili degil eminim . Kardiyolojiye gorundum . Acaba iltihap olabilir mi ?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anladım kardeşim benimde boynum düzleşmişti gittim doktora egzersiz verdi duruş bozukluğu varmiş. Nefes alırken zorlaniyordm o geçti, göğüs bölgesinde başladı inş oda geçer. Şöyle bagliyim benimde gögsüm hep çıtlar duruş bozukluğuyla alakalı olabilir diye dusunuyorum.

Benim de bir kaç yıldır çıtlıyor, çok eskiden fitness yapmışlığım var. Şimdi tekrar başladım spora, spor yapmadığımda da gerildiğimde çıtlıyor. Bazen çıtlamayacakmış gibi oluyor o zaman zorlamamak lazım bence. Onun dışında problem yok. Çıtlatmak istediğimde ve çıtlamadığında bir eksiklik varmış gibi hissediyorum ve hemen bir kaç şinav çekiyorum ve kendime geliyorum. Size de öneririm.

Bendede senelerdir var acı ağrı yok ama çıtlatamayınca husursuz ediyo alıştım artık Göğüs kaslarımı sıkıp kafamı yukarı kaldırdığımda rahat kütlüyor.

Back
Yukarı