Göğüs Uçları

gabonx

Üye
Merhabalar..Yaklaşık Mart ayından Beri Spor yapiyorum..sitedeki Konular sayesinden bir çok sorumun cevabını aldım..Fakat Aydınlanamadığım bir nokta var..Aşağıdaki Resimde görüceğiniz üzere Göğüs uç'larımın siyah olan kısmın çok büyük olmasından şikayetçiyim..Forumdaki araştırmalar sonucu jinekomasti denen bir hastalık olabilceğini gördüm..Fakat Yaptığım araştırmalar sonucu pek jinekomasti gibi değil..Göğüs bölgem diğer bölgelerime göre biraz yağlıydı..Fakat Birazda olsa sıkılaşmasına rağmen uçlar hala çok büyük..?Sizce genel Sorun Nedir..?

64342478.jpg

Ergenlikte isen doğaldır. Birde vücut geliştirme sırasında alınan anabolik streoidler(anapolan, primabolan, sustanon.. ) yapabilir. Onun dışında vücut geliştirme ile alakalı bir nedeni olamaz.

Jinekomasti farklı bir şey.Konuyu okuyna bende mi öyleyim diyor :) Millete kalsa tüm forumca jinekomastiyiz :)

Senin oblik ve göğüs bölgende yağ var.Genel yağ yakımı sayesinde sıkıntından kurtulursun ama göğüs ucundaki siyah bölgeyi doğal yoldan ufaltamazsın.Genetik birşey o.

Cevaplariniz için Teşekkürler..Genetikse yapilabilecek bir şey yok artık :)..Birazcık daha çalışıp Sıkılaştırırsam şuankinden daha güzel bir görüntü elde edebilirim umarım..

Back
Yukarı