Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bizim salonda hocamız yok forumda aradım bulamadım bişey sormak istiyorum benim programda Haftada 4 gün gidiyorum şimdi 1. gün üstgöğüsle başlıyorum sonra dambılla press ardından göğüs ve dambılla yana açıyorum toplam 4 hareket yapıyorum haftada 2 gün ama bazı yazılarda yada sizin önerdiğiniz 2. ay programlarında normal göğüs yok kafam karıştı yaklaşık 1.5 2 aydır bu programı yapıyorum normal göğüslerim baya doldu bütün arkadaşlarım olumlu yorumlar yaptı üst te yavaş yavaş doluyor baya kabardı kemikleri falan örttü zaten üstgöğüs ve omuz çok zor çıkan kaslarmış sizce bu program yanlışmı 1 günde 4 göğüs hareketi.
5 de yapabılırsın sorun olmaz buyuk kas oldugu ıcın gogus ve ust gogus aynı gun dıye sormussunuz aynı gun calısılır zaten genel oalrak gogus calıssan bıle alt ust orta hepsı calısıyor dıps ekleyın progrrama alt gogus ıcın cok ıyıdır
Peki üstgöğüsten sonra dambılla yukarı press var birde yana açma press yaparsam o bölgeyi dolduruyor yana açarsam iç göğüs çalışıyor doğrumu biliyorum ben şu an doldurmak için baya ağır kilo ile yukarı press yapıyorum salonda bir abi var baya gelişmiş o tavsiye etti önce doldur sonra açarsın dedi.Birde arka kol meselesi var sanırım o iş karışık ben buzamana kadar göğüs günü sırt ve kanattan sonra 3 hareket yapıyordum arka kol için ama çoğunluk omuz günü yap diyor bir iki hafta öyle yapayım hem değişiklik olsun.