• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Göğüslerim neden aşağıda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ek007
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ek007

Üye
Göğüslerim aşağıda bunun nedenini merak ediyorum , alt göğüsüm çok zayıf olduğu için olabilir mi ? Veya neden ? Kıyafetlerde kötü durabiliyor kafamı kurcalıyo yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    51,3 KB · Görüntüleme: 1.204
  • image.jpeg
    image.jpeg
    43,7 KB · Görüntüleme: 1.111
Kusura bakmayın internetim yoktu göremedim yorumlar için teşekkürler , birde 1 ay hastane ve üzerine 6 ay dırda dinlenme sürecim oldu spor yasaktı spor yapamadım sebebi o olabilir mi ?[DOUBLEPOST=1449447525][/DOUBLEPOST]Buda yandan

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    144,6 KB · Görüntüleme: 743
alt göğüse agırlık vermen alt gogusunun kas kutlesı kazanmasına sebep olur ordakı o fazlalıgı falan yakmaz şu işi bilmeyen yorum yapıp sallamasın şurda :D sen cardio ve yagyakımıyla o kutleden kurtulabılırsın doktorada gorun o kıloda o gogusler normal degıl kütle falan olabılır goguslerıın ucunda

jinekomasti zaten değil. fakat göğüste mi değişiklik var fotoğrafta mı kavrayamadım. yinede çalışmaya devam günler gösterecektir sonucu

Biraz yağ ile de alakalı olabilir ancak bence gördüğüm kadarıyla %80 genetik ile alakalı bir şey, kas liflerinin yapıştığı yerlerden dolayı öyle bir görüntüye sahipsin.

Biraz üst göğüs antremanlarına önem vererek bunu bir miktar gizleyebilirsin, çünkü üst göğüsünün geride olması ile de alakalı bir şey.

yan çekip attığın fotoğrafta dik mi duruyorsun dik duruyorsan hafif omuzların öe yuvarlama yapmış gibi normal duruşun buysa eğer,duruşun böyle ise duruşunu düzeltmeninde etkisi olucak birde üst göğüs çalşırsan daha yukarı cekebilirsin göğüsleri bence

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg Önceki fotolarda galiba göbeğim çıkmamış yani genel olarak biraz yağlıyım ama göğüs ucunda herhangi bir acı felan yok hiçbişekilde bastırsam bile acımıyor.image.jpeg

Son yüklediğin fotoğraflardan anladığımız kadarıyla genetiğin yanı sıra yağ oranından kaynaklı bir sorun.

Back
Yukarı