Göğüslerimin Şekli Yuvarlak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bahri

Üye
Arkadaşlar önceden iki-üç ay kadar body yapmıştım okul dolayısıyla bıraktım şimdi yeniden başladım body çalışmaya fakat önceden çalıştıktan sonra göğüslerim baya hacim kazanmıştı ancak hala yuvarlak şekildeler alt göğüs çizgim felan yok.acaba yağlı olmasından mı böyle görünüyor?kare şeklindeki görünüme kavuşturabilirmiyim ve hangi hareketleri daha çok yapmam gerekli?bide bench press de çalışırken ağır kilo ile mi çalışayım yoksa biraz daha hafif kilo çok tekrar mı? şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.

amaç yağ yakmak ise hafif ağırlık çok tekrar. Ancak hacim kazandırıcaksan çok ağırlık yap. Ama senin şikayetin yağlı olması sanırım. Yağlardan kurtulmalısın ;)

kardio yaparak kurtalabilirsin yağlardan çok tekrarla sadece göğüsündeki yağları eritemezsin bölgesel yağ yakımı yoktur

Bence şeklin yuvarlak olması yağlı olmasındandır. Zaten kasınca elinle kontrol et sallanıyorsa yağ tutmuş demektir. Günde 30-45 dk tempolu yürüyüş veya bisiklet egzersiziyle bir de düzenli bir diyet ile yağlardan kurtulabilirsin. Sadece göğüs antremanı yaparak yağları eritebileceğini sanmıyorum ama önce antreman sonra cardio ile hem yağ yakarsın hem kas tonusunu korumuş olursun. Tabi doğru beslenirsen.

Yeterlı hacıme ulastıktan sonra cızmek ıcın declıne press, declıne db fly ve cable crossover yapmalısın..

msj girişiniz dolmuş hocam.o yuzden msjı buraya bırakmak zorunda kaldım

Muglada yasıyorum hem okul hem iş.Aslen Havsalıyım.önümüzdeki hafta bir aylıgına havsaya geçicem.Lüleburgazda akrabalar var ziyarete gittiğimizde uzak kalmamak adına bulungunuz salonda çalışmak ve birkaç tiyo almak istiyorum.3 aydır vucut geliştirme çalışıyorum.Sizin için de uygunsa cevaplarsanız sevinirim

Muglada yasıyorum hem okul hem iş.Aslen Havsalıyım.önümüzdeki hafta bir aylıgına havsaya geçicem.Lüleburgazda akrabalar var ziyarete gittiğimizde uzak kalmamak adına bulungunuz salonda çalışmak ve birkaç tiyo almak istiyorum.3 aydır vucut geliştirme çalışıyorum.Sizin için de uygunsa cevaplarsanız sevinirim

ziyaretçi mesaj bölümüne atabilirdiniz.

buyrun beklerim

Yeterlı hacıme ulastıktan sonra cızmek ıcın declıne press, declıne db fly ve cable crossover yapmalısın..
çizgi çekmek için decline gerek yok bence hatta işe de yaradığını sanmıyorum alt çizgi yağın yoksa ve göğsün hacimliyse çıkar bunun için normal bench press yeter

forumda arama cevabı sporium'a gel bakarıs çaresine muğlada oturuyosan (ismim süleyman)bench_O

arkadaşlar bu konuda mükemmel bi hareket biliyorum, paylaşayım dedim. vidyoda gördüğünüz hareketlerden ikincisi.. yandan müthiş şekilde sıkıştırıyor.

http://www.uzmantv.com/evde-yapabilecegimiz-gogus-egzersizleri-nelerdir

bunu yaptıktan sonra pullover hareketini yaparken bikaç hafta içinde göğüs kafesinizde yeni oluşan kasların titremesini hissediyorsunuz, ayrıca forumda evde dumbell ile yapılabilecek göğüs hareketleri listesi var onlar da en az salon kadar etkili hareketler bi kolaj çalışması yapın bence verimli olabilir .)

Videodaki ikinci hareketin adı butterfly'dır göğüsün alt ve üst bölgesini genel olarak çalıştırır başarılı bir hareketdir pull overdan sonraki favori göğüs hareketim:).

dostum çok geniş açı şınac çekersen eğer göğüslerin alttaki gibi olur ve harika bi görüntüdür mesela ben iki elimn arası 110 cm şınav çekiyorum sende dene bunu bu şekil vermek için , bench press şekil vermez hacim kazandırır ve bu şekilde şınav çekerken eller üstünde çekme iki elinede dumbell barı gibi tutunacak bişeyler bul

Bill-Goldberg---I-Want-You-Photograph-C10035785.jpeg

pulover hareketı yaparken ben omuzlarım agrıyor eklemlerım omuzumdakı eklemler agrıyor yanı ındıremıyorum eklemlerım cıkcak gıbı oluyor acaba yanlısmı yapıyorum yoka zamanla duzelırmı ve bel bosta kalması gerekıyor dımı ben sehpaya uzanıyordum yaparken ama vıdeoda adamın belı bosta

video için saoL kardeşim yararlı oLdu.

ne demek, yardımcı olabildiysek ne mutlu .)

bu arada sitede yine aynı kişinin ve diğer bazı uzman koçların vidyoları da var. rastgele olmamak kaydıyla ve yine bir uzmana danışmak kaydıyla denenebilecek güzel hareketler bence.

şahsen, ben sitemizdeki dumbell ile göğüs çalışma programına bu butterfly hareketini (bu ismi spor salonlarındaki aletlerden biri için kullanıyorduk gibime geliyor ama neyse :) ) de ekledim inanılmaz işe arayan bir program oldu. vücudumu sakatlamadan, kıvamında zorlayarak, hafif ağırlıkla fly ve butterfly hareketleri gerçekten işe yaradı. dediğim gibi, göğüs kafaesimde daha önce hissetmediğim yeni kas oluşumları hissettim ve sonunda dolmayan alt taraflar da dolmaya başladı, göğüslerim şekil almaya başladı, kısacası danışmanınızca da uygunsa kesinlikle tavsiye ederim.

bench ve arnold press çok faydalı olur bence

Back
Yukarı