Göğüste Hafif Yırtılma Hissi

2 aydır body için düzenli olarak salona gidiyorum. ilk 1 ay haftada 6 gün diğer ay ise 3 gün gittim Split program yapıyorum Arka Kol için Lying Triceps Extension da Bileklerim ve Dirseklerim çok rahatsız ediyordu bende ona alternatif olarak Close Grip Bench Pressi denemek istedim Normal Bench Presste Boş barla başlayıp 10 kg takmaya başlamıştım bu sürenin sonunda Bu harekettede 5 kilo ile başlayabilirim dedim yine bileğimde falan aynı şeyleri hissetsemde bunu yaptıktan sonra 7,5 taktım ağırlık çok fazla değildi ama yeni denediğim birşeydi havada düz tutup göğsümün altına doğru 45 derece iniyordu bar kollar gövdenin yanında paralel gibi oluyor yani. Hareket sırasında Sol Göğsümde hafif bir Yırtılma gibi birşey hissettim.Bu kasın çalışmasından farklı bir histi O an bir acı hissetmedim Diğer hareketlere devam ettim 2 hafta spora bileklerimden dolayı ara verdim o sıra bilekleri hiç çalışmadığımdan ve zorlamadan sanırım yapmıştım bunu Göğsümde bir sorun yok gibiydi ya da kafayı bileklerime takmıştım o hafta biraz Uykusuzluk Yeterli Beslenmeme vs gibi durumlarda oldu bileklerimde azalırken 2.haftada Göğsümün Sol yanında. pek Ağrı ya da acı gibi diyemeyeceğim. Sızlama gibi sürekli orayı hissetmek rahatsız ediyor kas gevşetici hap içtiğimde biraz azalıyor sonra yine başlıyor Nefes alırkende hafifçe zorluyor ama göğüs olduğundan da olabilir Ne olmuş olabilir ? Ciddi birşey olsa ilk zamanlar belli olmaz mıydı ?

Son düzenleme:
Back
Yukarı