Göğüste sorun var gibi? 2-3 yıllık düzensiz spor geçmişi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boy 1.80
Kilo 69

Arkadaşlar kışın kötü hava koşulları nedeniyle salonda, diğer zamanlar ise dışarıda,evde şınav - mekik - barfiks - koşu şeklinde 4 setten oluşan ve 70-80 dakika süren gayet yorucu bir antrenmanım var. Değişik şınav şekilleri ile güzel bir şekle sahip olmak istiyordum fakat şuanki görünümü pek beğenmiyorum. Sanki genetik bir sıkıntı var gibi göğüs biraz aşağıda ve ortada boşluk var. İyi veya kötü eleştiriye açığım. Supplement kullanmadım hiçbir şekilde.

Eklentiler

• IMAG0008.jpg
    IMAG0008.jpg
    262,1 KB · Görüntüleme: 419
  • IMAG0205.jpg
    IMAG0205.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 422
  • webcam-toy-foto43.jpg
    webcam-toy-foto43.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 398
  • webcam-toy-foto46.jpg
    webcam-toy-foto46.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 429
Göğüsünün şekli bence ideal. Sadece biraz daha hacim alması gerekiyor. Göğüs arasını doldurmak her sporcu için biraz sıkıntılı bir durum. Olayları biraz beslenme, antreman, uyku ve zamana bırakmak gerekiyor.

Genetik olarak gayet iyi :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı