Pshcyo
Üye
Merhaba Arkadaşlar Ben 6-7 aydır Evde Spor yapmış bulunmaktayım ve bu spora başlamadan önce bolca bilgi edindim Spora başlamadan önce 1.85 Boyunda 97 kilo İken 6-7 Ayda 1.85 Boy 79 Kilo oldum Değişimimden genel olarak memnunum fakat Göbeğe Gelirsek Şöyle bi Sorun var ben evde yaylar Dumbeller barfiks sopası mekik şınav gibi malzemelerle evde kendimi geliştirdim ve kol omuz kısmını büyük ölçüde geliştini farkettim ve heryeri eşit çalışıyorum , Split Body Tarzında hergün 1 bölgeyi çalışıyordum fakat Göbeğim Küçülmesine Rağmen Aşırı Şekilde yumuşadı Deri Sarkmasıyla alakası yok Derim Gayet düzgün güzel duruyor Dik Dururkende Göbeğim düz gözüküyor bi sorun yok fakat Elimle göbeğimi çektimde oyun hamuru gibi geliyor ve hatta parmamın izi çıkıyor belim 104cm ölçüsünde biraz sert iken şimdi 85cm ölçüsünde yumuşacık bişey oldu ben bu göbeği napabilirim Cardio Yapmadımdan dolayımı bu var Bilmiyorum ama Cardio Zorunlu Birşeyde değil aşırı kilolu değilim dik dururken ayaktayken çok göbek gözükmüyor Bu göbekdekiler hala çok yağ oldu içinmi yağ oranım %16 yoksa çok yumuşak oldu içinmi bunu nasıl sertleştiririm yardımlarınızı bekliyorum