Göbek ve özellikle yanları kas kütlesi kaybetmeden nasıl eritebilirim? (Acemi Vücut Gelistirici)

Herkese merhaba.Aşagı yukarı 3 aydir haftada 3 kez (Salı , Perşembe , Cumartesi) olmak kaydıyla vücüt çalışıyorum.Internetten , forumlardan , salondaki abilerimden öğrendiklerimi uyguluyorum.4 set 8 tekrar (son set yapabiliğim en ağır kiloyla) , birgün gögüs-kol-trapez , birgün omuz-kanat -ayak siralamasiyla çalışıyorum.En az 2-2.5 saat salonda kalıyorum.1.79 boyunda 84 kiloyum.Yağ oranımı bilmiyorum ancak çok olduğu aşikar ve göbek , yanlarda ve suratta toplanmış vaziyette kilolar.Öğrenciyim bu yüzden genellikle düzensiz besleniyorum.Şeker , tuz , hamurişi , abur cubur , gazlı içecek tüketmiyorum ancak azaltmama rağmen ekmek ve fastfoodu bırakamadim.(bi de birayi) Vücut gelistirmeye ilk basladigimda 80 kiloydum.Sonradan 78'e düştüm.Şuan 84 kiloyum , irileştim haliyle.Protein tozu vs hiç kullanmadım.
Kas kütlemi koruyarak gobek ve ozellikle yanlari eritmek istiyorum.Forumda okuduğum kadariyla kas kutlesini belirli bir derece arttirdiktan sonra kilo verme amaçli çalismanin daha dogru ve etkili oldugu soylenmis.Ancak şuan çok çirkin bir goruntuye sahibim.Üst vucut ve asagisi farkli vucutlardan gibi :)
Gunluk kilo vermek icin almam gereken kalorinin 2045 oldugunu ogrendim bir siteden analiz yapip ancak yediklerimin kalorisini tutmak pek yapabilecegim birsey degil acikcasi.Diyet ve calisma programina ihtiyacim var boy kilo yasima gore.Bu konuda yardimci olabilirseniz çok sevinirim.Hertürlü fedakarliği ve özveriyi yapacagima söz veriyorum.

Özelden yaz bana dostum programları oluşturalım

Back
Yukarı