alialiali75
Üye
Askerden şubat ayında geldim.boyum 170 cm ve O zaman ki kilom da 83 idi.asıl kocaman olan göbağimden dolayı spor yapmaya başladım.
mayıs ayının ortalarından beri haftada 4 gün sahilde beton zeminde yaklyaşık 5 km koşuyorum.30 dk kadar da kültür fizik,mekik vs yapmaya çalışıyorum.Evdede forumdan ve netten aldığım karın hareketleri ile diğer 3 gün sporu destekliyorum.
24.07.2009 tarihiile şimdilerde kilom 69 a kadar indi.Fakat kendimi zinde hissdeceğim yerde yorgun ve bitkin hissediyorum.Ve yazıktırki göbekte az bi ufalma oldu.İçime çekerek gesiyorum.Bu nedenle sizlere danışmak istiyorum inşallah doğru yerde doğru soruyu soruyorumdur.
a-Kendimi zinde hissetmek için hergün 1 adet pharmaton capsules
b-spordan 30 dk evvel yani haftada 4 gün ediyo buda 1 adet Carnitine 1 gr(Sigma-tau)
c-her gün 1 adet Benexol 250/250 mg
d-Ve hergün 1 adet Solgar Omega 3-6-9
e-Bazende Calcium Sandoz+Vitamin C kullanıyorum...
S1)Yazmış olduklarım ile ilgili sizin tavsiye edeceğiniz birşey varmı?
S2)günlük zinde hissetmemi sağlayacak doğal ürünü varmı?
S3)Göbeği ufaltmak,küçültmek,içime çekmeden gezmek için ne yapmalı nasıl yapmalı?
mayıs ayının ortalarından beri haftada 4 gün sahilde beton zeminde yaklyaşık 5 km koşuyorum.30 dk kadar da kültür fizik,mekik vs yapmaya çalışıyorum.Evdede forumdan ve netten aldığım karın hareketleri ile diğer 3 gün sporu destekliyorum.
24.07.2009 tarihiile şimdilerde kilom 69 a kadar indi.Fakat kendimi zinde hissdeceğim yerde yorgun ve bitkin hissediyorum.Ve yazıktırki göbekte az bi ufalma oldu.İçime çekerek gesiyorum.Bu nedenle sizlere danışmak istiyorum inşallah doğru yerde doğru soruyu soruyorumdur.
a-Kendimi zinde hissetmek için hergün 1 adet pharmaton capsules
b-spordan 30 dk evvel yani haftada 4 gün ediyo buda 1 adet Carnitine 1 gr(Sigma-tau)
c-her gün 1 adet Benexol 250/250 mg
d-Ve hergün 1 adet Solgar Omega 3-6-9
e-Bazende Calcium Sandoz+Vitamin C kullanıyorum...
S1)Yazmış olduklarım ile ilgili sizin tavsiye edeceğiniz birşey varmı?
S2)günlük zinde hissetmemi sağlayacak doğal ürünü varmı?
S3)Göbeği ufaltmak,küçültmek,içime çekmeden gezmek için ne yapmalı nasıl yapmalı?