Göbek yağları en hızlı nasıl gider?

düzenli spor yapmıyorum internetten araştırdım bunun için ama her kafadan ayrı ses çııktığı için ne yapacağımı bilemedim gerçekten işe yarar etkili önerileriniz var mı?

böyle pat diye giden bişey değil

siz önce kendinizi tanıtın boy kilo yağ oranı vücut tipiniz vs

sadece egzersiz ile göbek yağları gitmeniz hatta spor bu işin %30 u diyebiliriz.Temiz beslenmeniz lazım düz bir karının yolu mutfaktan geçer.Diyete ek olarak da karın hareketleri ve cardio ile desteklerseniz hem yağlar gider hem de kaslar belirginleşir ama yağ yakmadan diyet yapmadan 24 saat plank yapsanız yine de yağlar gitmez

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bölgesel yağ yakmak diye bir şey yoktur. Karın ve bel çevresi de erkeklerde en sona kalan bölgedir denilebilir. Genel olarak basit şekerden uzak kalıp kalori açığı oluşturup aç karnına / kan şekeriniz düşükken kardiyo yapmalısınız. Kondisyonunuz varsa HIIT yoksa LISS cardio.
Uzun süre tok tutan şeyler yiyin. Yeşillik brokoli vs ve protein ağırlıklı beslenin.

İnceliyorum umarım başarabilirim :) çok teşekkürler :)
Rica ederim :)[DOUBLEPOST=1611815521][/DOUBLEPOST]
Bölgesel yağ yakmak diye bir şey yoktur. Karın ve bel çevresi de erkeklerde en sona kalan bölgedir denilebilir. Genel olarak basit şekerden uzak kalıp kalori açığı oluşturup aç karnına / kan şekeriniz düşükken kardiyo yapmalısınız. Kondisyonunuz varsa HIIT yoksa LISS cardio.
Uzun süre tok tutan şeyler yiyin. Yeşillik brokoli vs ve protein ağırlıklı beslenin.
Evet besin konusunda katılıyorum genel olarak protein ağırlıklı kendinizi tok tutmaya çalışın.

Back
Yukarı