atesdagli
Üye
Merhaba arkadaşlar, abiler ve kardeşler ben spor yapmaya 2009 eylül ün birinci günü başladım yani bu ayın sonunda beş ay tamamlanacak ben 26 yaşında 180 boyunda bir adam ım 2009 haziran ayının başında tam 135 kilo idim bu gün itibari ile yani 23/01/2010 cumartesi 115 KG ım evet daha öncede söylediğim gibi eylül ayında bir spor salonuna yazıldım ve oraya devam ediyorum epeyce de kılo verdim fakat bu spor sabır isteyen bir spor her şey bir anda olup bitmiyor kararlı, azimli, istekli olmak gerekiyor fakat benim siz bilen arkadaşlarıma sormak istediğim konu göbek ve çevresi ne kadar sürede daha şık ve düzgün bir görüntüye kavuşur ayrıca göğüs üzerindeki yağlar ne kadar zamanda erir ve ne kadar sürede çok iyi olmasa dahi en azında itici görünmeyen düzgün bir vucuda kavuşurum biliyorum ki her insanın metabolizması farklıdır ve her insan farklı sürelerde istediği vucut a kavuşur ama ortalama olarak bilenler varsa bilgilendirirler ise çok sevinirim şimdiden yardımcı olacak olan herkese teşekkür ediyorum hayatınızda her zaman spor un olmasını temenni ediyorum.
NOT: Ben kesinlikle zayıflamama yardımcı olması amacı ile ilaç veya yağ yakıcılar kullanmıyorum doğal yollardan zayıflamak ve iyi görünen bir vucut a sahip olmak istiyorum.
NOT: Ben kesinlikle zayıflamama yardımcı olması amacı ile ilaç veya yağ yakıcılar kullanmıyorum doğal yollardan zayıflamak ve iyi görünen bir vucut a sahip olmak istiyorum.