Göbek yapmadan kilo almak mümkün müdür ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan papathya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar lutfen yardımcı olurmusunuz ?once gobegımı erıtmek ıcın delı gıbı spor yaptım erittim ama bu sefer kendım de cok kılo verdim.Herkez bu durumdan şikayetçi :( Şimdi hem eski kiloma dönmek istiyorum hemde yıne göbek olsun ıstemiyorum. Bu nasıl olur nolur yardım :(

Yağsız kilo almayla ilgili forumda bir çok başlık var. Arama yaparsan bunlara ulaşabilirsin.

tabiki yagsiz kilo alabilirsin supplementler yoluyla weya kaliteli protein dusuk yag oranlari we program farkiyla kisacasi buraya yazamayacagim ama forumda NET bir bicimde war olan bir konu..

tesekkurler arkadaşlar nasıl bı arama yapmam gerektıgını bılmedıımden bakamadım .yanı bayan bolumlerıne baktım ama orda da goremedım sankı ..bıraz daha arayayım bakalım :)

• Like
Reactions: uzk
Hazırlanmakta olan bir konu içinde değinilmiş bir konu?
buraya eklemekte sakınca görmüyorum..

edit : 2017.de bazı değişen bilgilerden dolayı ilerleyen sayfalara yeni bir mesaj ekledim..
https://www.bodyforumtr.com/threads...almak-mümkün-müdür.10729/page-10#post-1133839

Göbek yapmaktan kasıt yağlanmak olduğu için yağlanmadan kilo almaya çalışacaksınız yani kaslarınızı artırarak kilo alacaksınız demektir.
- öğün sayısını artırın ve gün içine eşit aralıklara yaymaya çalışın.Her 2-3 saatte bir yemeye çalışın
- kan şekerinin hızlı yükselttiğinden ötürü basit şekerden ve işlenmiş karbonhidrattan uzak durun, kompleks karbonhidrat tüketin
- rafine unlu gıdalardan uzak durun , kepekli ve tam buğday ürünlerine yönelin
- yemeklerinizi haşlanmış yada ızgara yemeye çalışın, kızartmalar bol miktarda yağ içerir
- süt ürünlerinden yağı azaltılmış olanları tercih edin
- sosu bol yağ içeren yemeklerden uzak durun
- mümkün olduğu kadar beyaz et yiyin, kırmızı eti azaltın
- bol bol vitamin ve mineral kaynağı olan taze sebze, meyve tüketin
- vücuttaki kas kütlesini artırmaya çalışmak için düzenli olarak ağırlık çalışın
- günde enaz 3 lt su tüketin
- yağ oranınızı kontrol altında tutmak için haftada 3-4 gün antreman sonlarında 30 dk. kadar kardio vasküler hareket yapın

Son düzenleme:
normal şartlarda yağlanmadan kg almak zordur (hatta böyle bir durum yoktur aslında), hele bayanlar için bu çok daha zordur...mesele, kg alırken yağlanmayı minimumda ve kontrol altında tutmaktır...bu yüzden öncelikle, yağsız kg almayı takıntı haline getirmeyin...

çalışmıyorsanız ağırlık çalışmaya başlayın...böylece,arttırdığınız kaloriler öncelikle kaslara yönelecektir...merak etmeyin, ağırlık çalışmakla kaslı erkeksi bir vücudunuz olmaz...yağ oranı düşük protein (yağsız etler,balık,yağsız süt yoğurt vs.) ve kuru fasulye,mercimek,prinç,bulgur,patates,makarna gibi besinleri arttırın...abartmadan kuru kayısı-erik, muz,elma vb. meyvaları da ekleyin...günlük yağ alımınızı kuruyemişlerden, bitkisel yağlar ve balık yağından oluşturun...abur cuburdan özellikle kaçının...bol su içmeye özen gösterin...

haftalık kg alımınızı gözlemleyin...beklentinizin üstünde kg alımı olursa, besinleri bir miktar kısın ve/veya kardiyo ekleyin spor programınıza...

Arkadaslar cok tesekkur ederım soyledıkılerınızı aynen yerıne getırmeye calısacagım ..bı kere yemeye basladım mı nasıl durdururum bılmıyorum ama :D artık duzgun bı vucut ıcın herseyı yapıcaz thums:

diez104774 dedi:
Göbek yapmaktan kasıt yağlanmak olduğu için yağlanmadan kilo almaya çalışacaksınız yani kaslarınızı artırarak kilo alacaksınız demektir.
- öğün sayısını artırın ve gün içine eşit aralıklara yaymaya çalışın.Her 2-3 saatte bir yemeye çalışın
- kan şekerinin hızlı yükselttiğinden ötürü basit şekerden ve işlenmiş karbonhidrattan uzak durun, kompleks karbonhidrat tüketin
- rafine unlu gıdalardan uzak durun , kepekli ve tam buğday ürünlerine yönelin
- yemeklerinizi haşlanmış yada ızgara yemeye çalışın, kızartmalar bol miktarda yağ içerir
- süt ürünlerinden yağı azaltılmış olanları tercih edin
- sosu bol yağ içeren yemeklerden uzak durun
- mümkün olduğu kadar beyaz et yiyin, kırmızı eti azaltın
- bol bol vitamin ve mineral kaynağı olan taze sebze, meyve tüketin
- vücuttaki kas kütlesini artırmaya çalışmak için düzenli olarak ağırlık çalışın
- günde enaz 3 lt su tüketin
- yağ oranınızı kontrol altında tutmak için haftada 3-4 gün antreman sonlarında 30 dk. kadar kardio vasküler hareket yapın
Hazırlanmakta olan bir konu içinde değinilmiş bir konu?
buraya eklemekte sakınca görmüyorum..
-Diez; bu hazırlanmakta olan dediğin konu bir ''bodyforumtr elit'' çalışması mı?

Papathya, benim de bu konuda goruslerim EyeSeeYou ile asagi yukari ayni. Yag almadan kilo almak oldukca zor. Diyetisyen esliginde, duzenli spor bile bunu garanti edemez. Ama zaten bu zor yolu secmek icin de bir nedenin yok. Hazir kis aylarindayiz, onumuzdeki iki uc ay boyunca bulk yap, yani bol bol saglikli seyler ye, sporunu ihmal etme. Boylece hem yag hem kas alacaksin. Yaz yaklasirken de calisma programini ve diyetini degisitirip definisyona girersen benim kanaatimce istedigin sonuca daha cabuk ulasirsin. Bir kac ay tartida fazla kilolar gormekten kimseye zarar gelmez.

bayana tavsiyem ekmek hic yimesin, ve gunluk karin kaslarini cali$dirsin ozellikle sabahlari. ve her sabah ac karnina kaynadilmi$ ilik su icsin 1bardak. ve gunluk kalori ihtiyacini bilsin

ben bu olaya biraz renk katiyim benimde bi sorum olucak bu masa basinda devamli oturarak calisanlardaki gobek nasil gider herhalde hic bisi yemeyip sabah aksam kardio yapmak lazim.. yardimci olumusunuz?

ben bu olaya biraz renk katiyim benimde bi sorum olucak bu masa basinda devamli oturarak calisanlardaki gobek nasil gider herhalde hic bisi yemeyip sabah aksam kardio yapmak lazim.. yardimci olumusunuz?
Sorunuzun tartışılması gereken başlık burası değil.
Beslenme forumunda kilo vermek ile ilgili başlıkları incelemenizi ve oradan devam etmenizi rica ederim.

göbek yapmadan kilo almak bencede çok zor bidurum bunu en aza indirmek için karın hareketlerine çok ağırlık verilmeli başka türlü olmaz

niye çok zor olsun..kas yaparak kilo almak eşittir göbeksiz kilo almak..
ayrıca karın hareketleri göbek oluşumunu azaltmaz ve göbekteki yağları yakmaz..forumda çok konuşuldu bunlar..bol bol başlıkları okumalısın..içeriği boş mesajlar atmamalısın..

niye çok zor olsun..kas yaparak kilo almak eşittir göbeksiz kilo almak..
ayrıca karın hareketleri göbek oluşumunu azaltmaz ve göbekteki yağları yakmaz..forumda çok konuşuldu bunlar..bol bol başlıkları okumalısın..içeriği boş mesajlar atmamalısın..
ben kendimi örnek vererek açıkladım 1 yıl boyunca cardio yaptım bel ve karın egzersizlerine ağırlık verdim ve yemeyi biraz kestimde ancak 1 yılınsonunda sonuç aldım öyle şişmanda değildim normaldim yani

Slm Arkadaslar Size Bir Sorum Olucakti Ben 98 Kg Fitness Ze Basladim 2 Ayin Icinde 83 Kg Düstüm Ve Sorum Su Ben Kas Yapmak Istiyorum Daha Devam Edeyimmi Kilo Vermeye Yoksa Bu Yeterlimi Yardimci Olursaniz Sevinirim

Yüzme sporu, özellikle sırtüstü yüzme karın bölgesindeki yağlara kesin çözüm. yıllardır kilo alıp veririrm, ilk kez karın bölgesinde bu kadar başarılı oldum

1 tane bile karın egzersizi yapmadan 6 kilo aldım ne göbek var ne bişi ama metobolizmamla ilgili sanırım 66 dan 72 oldum ama göbeğin g si yok hiç bi özel beslenmede yapmadım normal sporcu beslenmesiyle.

Back
Yukarı