BerkayUsta
Üye
Merhaba arkadaşlar,
1.80 boyum var.Yaşım 17,kilom ise 60.
Geçen sene 72 kiloydum çok yağlı vücudum vardı.Şimdi diyetle ve ağırlık çalışarak çok fazla kas kaybetmeyerek 2-2.5ayda 10 kilo kadar verdim.
2 Aydırda body yapıyorum.Kollar da kaslı görüntüye ulaştım diyebilirim.
Bel çevrem 2 ay önce 89 cm idi.Şimdi ise 76 cm.
Geçen ay yağ oranım %12.1 idi.Şimdi %11-11.5 tahmin ediyorum.
Hala protein ağırlıklı besleniyorum.Beslenmeme dikkat ediyorum.Protein tozu kullanıyorum ve birde balık yağı aldım omega 3 esneyen deri toparlansın diye.
Arkadaşlar gördüğünüz üzere çok kilo vermedim.Şuan 60 kiloyum.Vücut yaparak 75-80 arası olmak istiyorum.60 Kilo olmama rağmen göbek bölgemde yağ mıdır?Fazla derimidir? Anlayamadığım bir şey var. Sarkma var karnın alt bölümünde normal.
Bilgilerin hepsini derleyeyim alt tarafa;
------
Boy:180
Kilo:59-60
Yağ oranı: %11.5-12
Zayıflama süresi: 2 ay
Toplam body süresi: 3 ay
1.5 aydır da program ile çalışıyorum.
Hedefim: Fit bir vücut ve kas kütlesi
--------
Sarkma ise nasıl bir yol uygulamalıyım?Yağ değildir diye tahmin ediyorum yağ ise ne yapmalıyım?
Genel olarak karın bölgemin,karın kaslarını belli edicek şekilde görüntüye ulaşmasını nasıl sağlıyabilirim?
Not: Karın kaslarım sıkınca ve çalışınca hafif belli oluyor.
1.80 boyum var.Yaşım 17,kilom ise 60.
Geçen sene 72 kiloydum çok yağlı vücudum vardı.Şimdi diyetle ve ağırlık çalışarak çok fazla kas kaybetmeyerek 2-2.5ayda 10 kilo kadar verdim.
2 Aydırda body yapıyorum.Kollar da kaslı görüntüye ulaştım diyebilirim.
Bel çevrem 2 ay önce 89 cm idi.Şimdi ise 76 cm.
Geçen ay yağ oranım %12.1 idi.Şimdi %11-11.5 tahmin ediyorum.
Hala protein ağırlıklı besleniyorum.Beslenmeme dikkat ediyorum.Protein tozu kullanıyorum ve birde balık yağı aldım omega 3 esneyen deri toparlansın diye.
Arkadaşlar gördüğünüz üzere çok kilo vermedim.Şuan 60 kiloyum.Vücut yaparak 75-80 arası olmak istiyorum.60 Kilo olmama rağmen göbek bölgemde yağ mıdır?Fazla derimidir? Anlayamadığım bir şey var. Sarkma var karnın alt bölümünde normal.
Bilgilerin hepsini derleyeyim alt tarafa;
------
Boy:180
Kilo:59-60
Yağ oranı: %11.5-12
Zayıflama süresi: 2 ay
Toplam body süresi: 3 ay
1.5 aydır da program ile çalışıyorum.
Hedefim: Fit bir vücut ve kas kütlesi
--------
Sarkma ise nasıl bir yol uygulamalıyım?Yağ değildir diye tahmin ediyorum yağ ise ne yapmalıyım?
Genel olarak karın bölgemin,karın kaslarını belli edicek şekilde görüntüye ulaşmasını nasıl sağlıyabilirim?
Not: Karın kaslarım sıkınca ve çalışınca hafif belli oluyor.