Emre Yürek
Üye
Abilerim merhaba ben vücut geliştirmeci degilim ama hevesim merakım çok var yaşım 17 başlıcağım ama sıkıntım var gögüsümde yag mı var bilmiyorum zayıfım aslında 54 kiloyum boy 1.70 ama mememin ucu şişkin sadece uç tarafı azda yağ var sanırsam bilmiyorum 11 yaşından beri böyle ergenlikten diyenler olcak araştırdımda bunu jinekomasti degil bunun çözümü nedir sizce hevesim baya kaçtı gögüs yapsam kötü durur die aklım çeldi bu olay. abim gidiyor geliştirmeye 4 senedir onlada konustum başlarsan düzelir dedi düzeltirsin dedi ben kendimi bildim bileli ucu şişkin mememin dar tişört giyemez oldum abilerim denize havuza giremiorum yani fizigimde çok iyi futbolcuyum altınorduda akademideyim u17 amatör degilim ama sporumuda yapıorum alta fotoğrafıda atıcam yağ mı bu sizce amilyat mı lazım çok kötü bi durum Allah kimsenin başına getirmesin ama dedigim gibi jinekomastide degil bu hem yandan hem önden attım fotoğrafları düzelirmi sizce başlasam o şişkinlik gider mi yada kötü görüntü olur mu yapsam gögüs