gögüs birleştirme yardımı lütfen

geheim

Üye
mrb arkadaşlar, yogun bir iş hayatım oldugu için evde çalışıyorum, güğüs kaslarım bir birine çok ayrı gelişiyor, yani iki kasın arası baya açık :D evimde bench masasından başka makine yok, tavsiye edebileceğiniz bi haraket varmıdır? bench_O

Barbel Press hareketini yapabilirsin.Ayakta ama yerde yatıp yapacaksın
seated_front_barbell_press_.jpg
4895af2057ff2
Dumbell fly da yapabilirsin

Son düzenleme:
O bölge biraz da genetik, 4 yıldır bu işle uğraşan ve steroidsiz olabilecek vücudun max yapmış bir arkadaşımda da aynı sorun var, göğüsler süper ama arası açık.

Bench olmadığı için Dar tutuş dumbell press ve yine kolları çok açmadan göğse daha yakın olacak şekilde şınav işe yarayabilir

bymerdonun gösterdiği ilk hareket göğüs değil omuz hareketidir.
genelde antrenmanlarda barbell ile yapılan hareketlere ağırlık verildiğinden göğüs iç kısmı iyi çalışmaz bu yüzden barbell yerine dumbell ile çalışmalısın göğüs içlerini çalıştırmak için bu programı uygulayabilirsin;
-dumbell bench press
-dumbell fly
-incline dumbell press

Aynı sorun bendede var ben bu hareketleri yapıyorum şuan pek birşey fark edemedim ama en garanti hareketler bunlar;
Bench press 4x10
incline press 4x10
incline fly 4x12
pullover 4x15

Birde dips i çok öneriyorlar ama denemedim henüz buyüzden garanti diyemiyorum bu harekete.

Aynı sorun bendede var ben bu hareketleri yapıyorum şuan pek birşey fark edemedim ama en garanti hareketler bunlar;
Bench press 4x10
incline press 4x10
incline fly 4x12
pullover 4x15

Birde dips i çok öneriyorlar ama denemedim henüz buyüzden garanti diyemiyorum bu harekete.

Dips işe yarıyor hemde bench press performansını artırıyor

Back
Yukarı