Gögüs Kılları İçin Çözüm ?

5zm8k.jpg

Yukardaki resim benim.

Bu adam kılları ne ile alıyor ?

47230_440294129167_4187506_n.jpg

47140_439619344167_3031730_n.jpg

Lazer yaptırcamda erkekte hafif kıl olması lazım diyorlar.O yüzden bir miktar olsun diyorum.Burak Özçivitinki gibi.İlla makine ilemi alıcam.Bu adam neyle alıyor ve makine ile alıp daha fazla azdırmak istemiyorum kılcıkları.Sonuçta hiç almadım kılları.

yasin daha 19 hicbirsey yapma 25inden sonra lazere gir. baska hicbir cözüm yok.

tolgahan-sayisman_53255.jpg

Amacım böyle estetik,fit vucüt yapmak.Böyle bir vucüdun kıldan görünmemesi çok komik olur ya.Param var lazere gireceğim ama kız arkadaşım erkekte birazcık kıl olması lazım diyo ve beni tetikliyor açıkcası böyle demesi.thums:

Kız arkadaşın için yaşama, kendi aklından geleni uygula. Ama bir Atasözü var, bence de çok doğru bir söz.
KILDA KERAMET OLSA nokta nokta nokta'da çıkmaz diye :)

Kız arkadaşın için yaşama, kendi aklından geleni uygula. Ama bir Atasözü var, bence de çok doğru bir söz.
KILDA KERAMET OLSA nokta nokta nokta'da çıkmaz diye :)

Birbirimize bağlıyız,o kendinde bir değişiklik yapacağı zaman bana sorar sıcak bakmasam yaptırmaz,aynı şekilde bendende bu hassasiyeti beklediği için tereddütlüyüm ama yaptıracağım gibi gözüküyor.1000 TL'yi bankadan çekmeye gidiceğim birazdan.a32

bize gelişmelerden haberdar et askerlikten sonra bende yaptırmayı düşünuyorum kol ve göğsü fiyatı benim için önemli deil gerçekten işe yarıyormu daha kötü olmasından korkuyorum

1000 Tl tüm vücut mu, yoksa sadece göğüs ve kol mu ? Bilgilendirirsen güzel olur.

Bende philips makina var. Boylarını kısaltıyorum. Herneyse ağda da yaptım göğüslerimin ortasına -aşırı kıl yok- meme uçlarına ne yapmak lazım? Ağdayla -deriyi kopartır diye okudum. Meme uclarına agda yapan varmı

Meme ucu gerçekten sıkıntı, uzun ve kötü duruyorlar. Ben ne ağda denedim, nede makine ile kısaltmayı en iyi yöntem lazer sanırım. Ama fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. İleride lazer bende düşünüyorum, ama kılların gitmesine değecek bir vücut çıkarmak lazım önce.

Back
Yukarı